26 / 04 / 2024

Samsun Terme'de tek katlı binada yangın çıktı!

 Samsun Terme'de tek katlı binada yangın çıktı!

Samsun’un Terme ilçesinde tek katlı bir betonarme evde başlayan yangın, 4 kişilik aileyi evsiz bıraktı. Hamallık, taşımacılık yaparak geçimini sağlayan Haydar Demir ve 4 kişilik ailesi evsiz kaldı...



Yenidoğan Mahallesi Cevizli Sokak 4 numarada bulunan evde başlayan yangının, elektrik kontağından çıktığı belirtildi. Yangında, tek katlı ev yanarak kullanılmaz hale geldi. Evde kimsenin bulunmadığı bir anda çıkan yangın muhtemel bir faciayı önledi. Mahallede bulunan komşuların fark ettiği yangın, daha fazla büyümeden olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü. Tek katlı evde ölen ya da yaralanan olmazken ev kullanılamaz hale geldi. Evde oturan Haydar Demir’i, olay yerine gelen yakınları teselli ederken, evin yanmış halini gören akrabaları göz yaşlarına hakim olamadı. 


Meraklı vatandaşların evin etrafında toplanması, itfaiye ekiplerinin çalışmalarını güçleştirirken, olay yerine gelen polis ise vatandaşları yangın alanından uzaklaştırdı. Elektrik kontağından çıkmış olabileceği belirtilen yangın ile ilgili polis soruşturma başlattı. 


Kırıkhan Olay