29 / 03 / 2024

Samsun Atakum'da inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor!

 Samsun Atakum'da inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor!

Samsun'un Atakum ilçesinde projelere hızla devam ediliyor. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "4,5 yıllık görev sürecimizde, ilçemizin neredeyse her noktasında bir proje yükseldi" dedi.


Samsun'un Atakum ilçesinde, değişim gelişim sürecini hızlandıran projeler eşliğinde çalışmaların hızla devam ettiğini açıklayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum’u, Türkiye’nin en yaşanılabilir ilçesi yapmak için dur durak demeden çalışıyoruz. 4,5 yıllık görev sürecimizde hayata geçirdiğimiz birbirinden önemli projelerle, ilçemizin değerine değer katmaya devam ediyoruz” diye konuştu.


Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre ilçenin değerine değer katacak birçok önemli projeyi Atakumlularla buluşturduklarını, inşaat çalışmaları devam eden projelerin ise kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Taşçı, “Osmanlı Hamamları, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası, Seyir Tesisleri, Atakum Kent Ormanı, Hobi Bahçeleri, Kültür Evleri gibi birçok önemli projenin hemşerilerimizin kullanımına sunduk. Proje anlamında verimli geçen 4,5 yıl içerisinde 87 projeyi hemşerilerimize buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Lozan Caddesi, Yeni Mahalle Sosyal Tesisleri, Cumhuriyet Mahallesi Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri gibi kapsamlı projelerimizde de çalışmalarımızı büyük bir titizlik ve hızla sürdürüyoruz. Atakum ilçesine genel olarak bakıldığında, neredeyse her noktasında kapsamlı bir proje yükseldi. Atakumlun değerine değer katmaya devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.


Atakum’da sürdürdükleri çalışmalar hakkında konuşan Başkan Taşçı, şu açıklamalarda bulundu: "Atakum Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla 56 mahallemizin tamamına ulaşarak, hemşerilerimizn istek ve önerilerine göre şekillendirdiğimiz projelerle yol alıyoruz. Sürekli büyüyen ve durmaksızın yeni inşaatların başladığı Atakum ilçesinde, hizmet alanımız da geçmiş döneme göre beş katına çıktı. Bizim amacımız, her bir kilometre kareye, önemli projeleri ve kapsamlı çalışmaları, eşit bir şekilde ulaştırmak. Bu anlamda vatandaşlarımızdan aldığımız destek ve takdir, bizim en büyük güç kaynağımız oluyor. Atakum ilçesinde 4,5 yıllık görev sürecimiz içerisinde güzel şeyler oldu, olmaya da devam edecek. Atakum Belediyesi çalışıyor, Atakum daha da güzelleşiyor."



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler