26 / 04 / 2024

Samsun Elma Kent Loft teslimleri 2016 yılında yapılacak!

Samsun Elma Kent Loft teslimleri 2016 yılında yapılacak!

Samsun Atakum bölgesine farklılık getiren, yeni yaşam alanı ile dikkat çeken Elma Kent Loft, Pelitköy’de yükselmeye devam ediyor...


Samsun Atakum bölgesine farklılık getiren, yeni yaşam alanı ile dikkat çeken Elma Kent Loft, Pelitköy’de yükselmeye devam ediyor.


Alışkanlıklarınızı unutturan Elmakent Loft Atakum ’un Pelitköy bölgesinde 4570 metrekare arazi üzerine konumlandırılmıştır. Yat limanı ile karşı karşıya ve tramvaya cephe konumu ile büyük bir lokasyon özelliğine sahiptir. Dört blok toplam 123 adet 1+1 dublex dairelerden oluşan Elmakent Loft’da,  yüzme havuzu, tenis kortu, Türk hamamı, saunası, kapalı otoparkı, çocuk oyun alanları, kütüphanesi, Fitness,  ses ve ısı yalıtım sistemleri, 24 saat güvenliği ile standartların üzerinde gerçekleşen, farklı ve ilgi çekici yeni bir yaşam alanı başlatmıştır.  


Tamamı 1 oda 1 salon dublex tipinde tasarlanan daireler 60 ve 72 metrekareye kadar büyüklük göstermektedir. Karadeniz ve Samsun’da ilk defa gerçekleştirilen Elmakent Loft Mayıs 2016’da müşterilerine anahtar teslim etmektedir. 



Detaylı bilgi için 

0850 425 2 425 

www.elmakentinsaat.com