28 / 03 / 2024

Nevşehir Uçhisar Belediyesi'ne kademe binası inşa ediliyor!

Nevşehir Uçhisar Belediyesi'ne kademe binası inşa ediliyor!

Hacı Alibey Caddesi Üzerinde bulunan eski briket fabrikası alanına temeli atılmaya başlanan yeni kademe binasının yapımı hızlandı.


Nevşehir Uçhisar Belediyesi tarafından araçlarının bakım, onarım ve kontrolleri için kademe binası inşa ediliyor. 510 metrekare alanda inşa edilen binanın inşaatı hızlandı.


Nevşehir Uçhisar Belediyesi tarafından araçlarının bakım, onarım ve kontrolleri için kademe binası inşa ediliyor.


Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, Hacı Alibey Caddesi Üzerinde bulunan eski briket fabrikası alanına temeli atılmaya başlanan yeni kademe binasının yapımı hızlandı.


Toplam bin 195 metrekare kapalı alan üzerine inşa edilen kademe binasının 595 metrekarelik alanı belediye araçları için kapalı garaj, 510 metrekarelik alan ise idari bina ve atölyeler için ayrıldı.


Projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Karaaslan, “Yapmakta olduğumuz yeni binanın, personelimizin çalışma ortamının daha rahat ve güvenilir olmasını hedefliyoruz. Bakım onarım, tamirat ve temizlik faaliyetleri bu merkezden yürütülecek. Malzemelerimiz, araçlarımız, tamir atölyelerimiz burada olacak. İnşaatımızın hızla devam etmekte ve en kısa zamanda tamamlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.