29 / 03 / 2024

Muğla Menteşe Kent Park'ı hizmete açıldı!

 Muğla Menteşe Kent Park'ı hizmete açıldı!

Muğla Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Menteşe Kent Park’ın açılışı yapıldı. Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün açılışta yaptığı konuşmasında, 15 yıllık hizmetlerinden kısa başlıklar verdi...



Muğla Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Menteşe Kent Park’ın açılışı yapıldı. Açılışa, CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, CHP Muğla Milletvekilleri Ömer Süha Aldan, Prof. Dr. Nurettin Demir, önceki dönem milletvekili Prof. Dr. Gürol Ergin, İlçe Belediye ve Belde Başkanları, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri sivil toplum örgüt başkanları ve üyeleri ile vatandaşlar katıldı.


Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün açılışta yaptığı konuşmasında, 15 yıllık hizmetlerinden kısa başlıklar verdi. Başkan Gürün; “Menteşe bölgesi 2004 yılında planlanmaya başladığında insanlar bize karşı çıkmıştı. Ama şu anda Muğla’nın en hızlı büyüyen ve tercih edilen semti oldu. Şu anda 1600 konut bitmiş durumda. Yapılacak olan konut sayısı ise 2 bin 500 olacak” Başkan Gürün önümüzdeki Nisan ayından itibaren BOTAŞ’ın yaptığı ihale ile doğalgazın Muğla’ya geleceğini belirterek, “Bu sayede Muğla’da hava kirliliği sorunu çözülmüş olacak” dedi.


CHP Genel Başkan Yardımcı Umut Oran ise açılışta yaptığı konuşmasında Muğla Belediyesi ve ilçelerde bulunan belediyeler ile yaptıkları hizmetler için gurur duyduklarını belirtti. Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran sözlerine şu şekilde devam etti: “Muğla’daki belediye başkanlarımız bizim yüzümüzü ağartıyor. Halkçı ve sosyal demokrat belediyeciliğin nasıl yapılacağı konusunda herkese örnek oluyorlar” dedi.


Menteşe Kent Park’ın açılışından sonra parkı gezen Umut Oran tenis kortunda kısa bir süre tenis oynadı. Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ise voleybol sahasında oynayan çocukları kırmayarak onlarla birlikte voleybol oynadı.



Gazete Şah