29 / 03 / 2024

Muğla Menteşe'de satılık arsa! 3.8 milyon TL'ye!

 Muğla Menteşe'de satılık arsa! 3.8 milyon TL'ye!

Menteşe Belediye Başkanlığı, Akçaova Mahallesi Merdivenli Mevkiide yer alan arsa ihale usulü ile 3.8 milyon TL'ye satılıyor. İhale 13 Eylül'de yapılacak..


Menteşe Belediye Başkanlığı tarafından Akçaova Mahallesi Merpenli Mevkiide yer alan arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. Arsa için ihale 13 Eylül 2017 Çarşamba günü saat 14.00’de Menteşe Belediyesi Meclis Salonunda Encümen huzurunda yapılacak.




TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR


Menteşe Belediye Başkanlığından:




1 - Menteşe Belediyesinin hüküm ve tasarrufu altında bulunan aşağıda nitelikleri yazılı l ad. taşınmaz (arsa) 2886 Sayılı Devlet İhale Yasasının 35/a maddesi gereğince kapalı teklif suretiyle satılacaktır.


2 - İhale 13.09.2017 Çarşamba günü saat 14.00’de Menteşe Belediyesi Meclis Salonunda Encümen huzurunda yapılacaktır.


3 - İhale ile ilgili bilgi ve şartname ve ekleri mesai saatleri dâhilinde, Menteşe Belediyesi Emlak İstimlâk Müdürlüğünden ücretsiz olarak alınabilir.


4 - İhaleye katılacak iştirakçilerin ve de taşınmazların kapalı teklif usulü satış ihalesine teklif verecekler; İstenen belgelerle birlikte, şartnamede belirtilen maddelere uygun olarak hazırlayacakları ihale zarfını 11.09.2017 Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’ne sıra alındı karşılığı teslim etmeleri zorunludur. Bu tarih ve saatten sonraki başvurular ile Posta, kargo, telgrafla veya internet üzerinden yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.




KATILIMCILARDAN İSTENİLEN BELGELER


a) Geçici Teminat Mektubu veya Makbuzu,


b) Nüfus Cüzdanı Sureti,


c) İkametgâh Belgesi,


d) Menteşe Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne borcu olmadığına dair belge,


e) Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak olanlar; Yetki Belgesi, İmza Sirküleri, Ticari Sicil Gazete,


f) Ortak Girişimciler (Gerçek veya Tüzel); yukarıda belirtilen belgelerin yanında Noter onaylı Ortaklık Yetki Belgesi.


6 - 2886 Sayılı Kanunun 6. maddesinde belirtilen kişiler ihaleye katılamaz. Bu hususun sonradan tespit edilmesi halinde sözleşme tek taraflı fesih edilir.


7 - İhale sırasında hazır bulunmayan veya noterden tasdikli vekâletnameyi haiz bir vekil göndermeyen istekliler, ihalenin yapılış tarzını ve sonucunu itiraz edemezler.


  Muğla Menteşe