30 / 04 / 2024

Mersin Yenişehir'de yıkım çalışmaları başladı!

 Mersin Yenişehir'de yıkım çalışmaları başladı!

İmar Yasası ve yönetmeliklere uygun yapılaşma kuralları dikkate alınarak hazırlanan, plan ve projeler doğrultusunda oluşturulacak yapılaşmayı denetim altına almak, kaçak yapılaşmayı önlemek amacıyla tüm gayretiyle çalışmaktadır...


Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan ve tehlike arz eden metruk binalarının yıkımını sürdürüyor. Yenişehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Hürriyet Mahallesi'nde, görüntü kirliliğine sebep olan ve mahalle sakinlerine rahatsızlık verdiği tespit edilen binaları yıktı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, "Yaşanılabilir bir Yenişehir için ilk şart olan düzenli şehirleşme çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. 


Belediyemiz, İmar Yasası ve yönetmeliklere uygun yapılaşma kuralları dikkate alınarak hazırlanan, plan ve projeler doğrultusunda oluşturulacak yapılaşmayı denetim altına almak, kaçak yapılaşmayı önlemek amacıyla tüm gayretiyle çalışmaktadır."


Anayurt Gazetesi