23 / 04 / 2024

Mehmet Şakir Örs: İzmir’in geleceği turizm ve fuarcılıkta!

 Mehmet Şakir Örs: İzmir’in geleceği turizm ve fuarcılıkta!

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, İzmir'in ve İZFAŞ'ın gözbebeği fuarları olan IF WEDDING FASHION İZMİR ve MARBLE'ın başarı hikayesini anlattı, Gaziemir Yeni Fuar Alanı ile birlikte bu fuarlarda dünya liderliğini hedeflediklerini söyledi.



İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, Konak Rotary Kulübü'nün düzenlediği toplantıya konuk oldu. Örs, İzmir'in ve İZFAŞ'ın gözbebeği fuarları olan IF WEDDING FASHION İZMİR ve MARBLE'ın başarı hikayesini anlattı, Gaziemir Yeni Fuar Alanı ile birlikte bu fuarlarda dünya liderliğini hedeflediklerini söyledi. 


Tözge de katıldı

Konak Rotary Kulübü'nün, döneminin 32'nci, kulübün 2 bin 196'ncı toplantısında, "IF WEDDING FASHION İZMİR-Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı" ile MARBLE-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı" konusuna yer verildi.

Konak Rotary Kulübü Başkanı Süreyya Perçin, Asbaşkan Tayfun Şenol, Genel Sekreter İlkay Söylemezoğlu, kulüp üyeleri ve İzmirli ünlü işadamı Erdoğan Tözge'nin de katıldığı toplantı, İzmir Kordon Oteli'nde düzenlendi. Toplantıya konuk olarak katılan Örs, İzmir'in önünün açık olduğunu belirterek, "İzmir'in, içinde bulunduğu coğrafyası ve çağdaş vizyonu ile daha çok hizmetler sektöründe ekonomik gelişmelere açık olduğu görülmektedir" diye konuştu. 


Gaziemir çok önemli

İzmir'in yerel dinamiklerinin, kanaat önderlerinin, İzmir'in bir turizm, fuarlar ve kongreler kenti olması vizyonunda buluşmasının, birleşmesinin, İzmir'in güçlü yanı olduğuna dikkat çeken Örs, Gaziemir Yeni Fuar alanının devreye girmesiyle birlikte, İzmir'de fuarcılık sektöründe yeni bir dönemin başlayacağını, fuarcılıkta adeta çağ atlanacağını vurguladı.




Yeni Asır