19 / 04 / 2024

Enver Yılmaz Ordu için 52 projesini tanıttı!

 Enver Yılmaz Ordu için 52 projesini tanıttı!

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, 52 projeyi kamuoyuna tanıttı. Yılmaz, konuşmasında, AK Parti hükümetinin Ordu’ya yaptığı en büyük yatırımın Ordu’nun büyükşehir yapılması olduğunu ifade etti...



AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, 52 projeyi kamuoyuna tanıttı.


Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde geçekleştirilen Proje Tanıtım Toplantısına Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, İlçe başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Belediye Başkan Adayları ve çok sayıda partili katıldı.


Proje tanıtım toplantısında konuşan Enver Yılmaz, konuşmasına AK Parti hükümetinin Ordu’ya yaptığı yatırımları anlatarak başladı.


“AK PARTİ ‘ŞU HİZMETİ GETİRMEDİ’ DİYECEĞİMİZ BİR TANE PROJE YOK”


Yılmaz, konuşmasında, AK Parti hükümetinin Ordu’ya yaptığı en büyük yatırımın Ordu’nun büyükşehir yapılması olduğunu ifade etti.


Yılmaz, “Ünye çevre yolu 400 Milyon TL, Ordu Çevre Yolu 600 Milyon TL, Ordu Giresun havalimanımız, denizi 18 metre doldurduk 4 bin 650 metre uzunluğunda pist yaptık. Deniz seviyesinin 8 metre üzerine çıktık. Türkiye ve Avrupa’da birinci, dünyada ikinci deniz doldurulmak suretiyle yapılan havaalanı Ordu’muzda. Bu gurur Ordulu kardeşlerimindir. Havalimanının toplam maliyeti 300 milyon TL’dir. Hükümetimin 12 yıllık süre içerisinde AK Parti iktidarı bu süre içerisinde Ordu’ya devlet yatırımı olarak, şu hizmeti getirmedi diyeceğimiz bir tane yatırım yoktur. Bu hükümet Ordu’ya bütün hizmetleri getirdi. Hükümetin Ordu’ya yaptığı en büyük proje Mart 2013 tarihinde TBMM’de Ordu’nun Büyükşehir olmasıdır” dedi.


“7 MEGA PROJE, HEYECANI ARTIRACAKTIR”


“Proje ve hizmetlerimiz ile yatırımlarımız ile sizler ile karşı karşıyayız” diyen Yılmaz, “Açıklayacağımız 52 proje’nin 41 tanesi ilçelerimize ve genel olarak bütün ilçelerimizi ilgilendiren projelerdir. Açıklayacağımız 7 mega proje, heyecanı artıracaktır. Büyükşehir’in Ordu’ya neler getirdiğini toplantımızın sonunda açıkladığımız projelerimiz ile göreceksiniz” diye konuştu.


“BİZ DENİZİ DOLDURUYOR HAVALİMANI YAPIYORUZ, CHP’Lİ BELEDİYE DENİZİ ÇÖPLE DOLDURUYOR”


AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, konuşmasında CHP’li olan Ordu Belediyesine yüklenirken, “Bizim diğer partilerle aramızdaki fark, Türkiye’de ve Avrupa’da birinci Avrupa’da ikinci havalimanını yapıyoruz denizi doldurmak suretiyle. CHP’li belediye de hemen yan tarafımızda denizi çöp dökmek suretiyle denizi dolduruyor. Biz denizi dolduruyor havalimanı yapıyoruz, CHP’li belediye denizi çöple dolduruyor” şeklinde konuştu.


Yılmaz, konuşmasının ardından projeleri tek tek anlattı. Program proje tanıtımlarıyla sona erdi.


Yılmaz'ın açıkladığı 52 proje şunlar:


“Meslek Edindirme Kursları, Moderne Hayvan Pazarları, Akıllı Sokak, Su Arıtma, Çöp Tesisi, Dere Islahı Ve Göllerin Korunması, Bilim Ve Teknoloji Merkezleri, Yeni Nesil Pazar Yerleri, Kurul Kayası İzleme Terası, tüm ilçeler için Minübüs Terminalleri, Oditoryum Kütüphane Opera, Tüm İlçeler İçin Spor Merkezleri, Mezbahane, Aile Ve Yaşam Merkezleri İle Hanım Lokalleri, Aktif Yaşam Merkezleri,Aşevleri, Balıkçı Barınakları, Cenaze Hizmetleri, Çocuk Hayattır Oyuncak Otobüsü, Çocuk Ve Gençlik Meclisi, Edebiyat Parkı, Engelsiz Ordu Engelsiz Hayat Engelli Merkezleri, Evde Bakım Merkezleri, Gençlik Merkezleri, Kadın Sığınma Ve Destek Merkezleri, Kapalı Çarşı, Yaş Sebze Meyve Hali, Hayvan Barınakları, Eski Ordu Evleri, Organize Sanayi Bölgesi, Proje Yatırım Ofisi, Saat Kulesi, Şehir Fındık Müzesi Ve Diğer Müze Projeleri, Tebessüm Kahvesi, İlçe Orman Projesi, Yeni Nesil Taksi Durakları, Şehir Kapıları, İlçelere Kültür Ve Sanat Merkezi, Her Mahalleye Spor Tesisleri, Otobüs Terminali, Mavi Bayrak Projesi, Ordu Stad Projesi, Ünye Kültür Merkezi, Ünye Tabakhane Deresi, Fatsa Meydan Projesi, Fatsa Harikalar Diyarı, Ulubey Alt Geçit, Belediye Alt Geçit, Ordu Kıyı Düzenlemesi, Ordu Meydan Projesi, Melet Irmağı Kıyı Düzenlemesi”.



Haber Erciş



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı