27 / 04 / 2024

Enver Yılmaz kimdir

Ordu'ya hızlı tren projesi geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu'ya hızlı tren projesinin uygulanması için Ulaştırma Bakanlığı'nın fizibilite çalışması yaptığını açıkladı. Yılmaz, çalışmalar olumlu gittiği takdirde 2018-2019 yıllarında hızlı tren projesinin ihalesinin yapılabileceğini söyledi.

Kentsel dönüşüm Ordu’da bir ihtiyaç!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu’da gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’yi ziyaret etti..

Ordu Çambaşı Yaylası'na ‘Serender Tatil Köyü’ projesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu’nun en ünlü yaylalarından olan Çambaşı Yaylası’na, kırsal alanda geleneksel olarak inşa edilen ‘serender’ tipi mimarili evlerden oluşacak nitelikte tatil köyü kurmaya hazırlanıyor.

Fatsa'daki tarihi caminin restorasyonu tamamlandı!

1780 yılında yapılan tarihi Bolaman Yenipazar Cami'nin restorasyonu Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Valiliği işbirliği ile tamamlandı.

Ordu'ya 400 milyon TL'lik yatırım geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 19 Temmuz'da Ordu'yu ziyaret eden cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan ile yaklaşık bir saat Ordu hakkında konuştuklarını söyledi.

Ordu'ya 400 milyon liralık yatırım yapılacak!

Enver Yılmaz, 5 önemli yatırım konusunda Başbakan Erdoğan'dan talepte bulunduğunu belirterek, "Sayın Başbakanımız hiç birine itiraz etmeksizin bu 400 milyon liralık yatırımların tamamıyla ilgili bizzat ilgili bakanlara talimat vermek suretiyle programa alınmasını söyledi" dedi.

Enver Yılmaz Ordu için 52 projesini tanıttı!

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, 52 projeyi kamuoyuna tanıttı. Yılmaz, konuşmasında, AK Parti hükümetinin Ordu’ya yaptığı en büyük yatırımın Ordu’nun büyükşehir yapılması olduğunu ifade etti...