24 / 04 / 2024

Ankapark Temapark ne zaman açılacak! Melih Gökçek'ten açıklama!

Ankapark Temapark ne zaman açılacak! Melih Gökçek'ten açıklama!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Ankapark Temapark ne zaman açılacak?" sorusunun yanıtını verdi. İstanbul Yolu’na paralel 4.2 kilometre uzunluğunda 2 milyon 100 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor...


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Ankapark ne zaman açılacak?" sorusunun yanıtını verdi.  NTV televizyonunda canlı yayınlanan 45 Dakika programında Mehmet Barlas'a konuk olan Gökçek, "Bizim en büyük projemiz Ankapark" şeklinde açıklamalarda bulundu.


İnşaat çalışmalarının yüzde 50'sinin tamamlandığı belirten Gökçek, Ankapark'ın Mart ayında açılacağını ve Ağustos ayında Tema Park projesinin hizmete gireceğini belirtti. 



Melih Gökçek Ankapark hakkında şunları söyledi;

"Bizim en büyük projemiz Ankapark. Oyuncakların yüzde 90'ı geldi. İnşaatların yüzde 50'si tamamlandı. Ankapark Tema Park projesini Mart ayının ilk günlerinden itibaren Ankaralılar'ın ziyaretine açacağız. Ankaralılar Ankapark'a gelecek, çalışmaların nasıl ilerlediğini yerinde görüp değerlendirecek. Ağustos ayında da Tema Park'ı açacağız. Hürriyet Gazetesi yazarı Ayşe Arman, Ankapark projemizin şantiyesini gezdi "Bu ne kadar büyük bir vizyon başkanım" dedi"



Ankapark nereye yapılıyor?

Ankapark Tema Park projesi İstanbul Yolu’na paralel 4.2 kilometre uzunluğunda 2 milyon 100 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi arazisi üzerinde yükselecek. 



Ankapark'ın içinde yok yok

5 bin metrekarelik Lazer-Tag çadırı

10 bin metre karelik atari çadırı

10 bin metrekarelik dinozor ormanı çadırı

5 bin metrekarelik dinozor müzesi

5 bin metrekarelik alan içinde sinemalar


Ankapark giriş ücreti ne kadar?


Ankapark'ta kaç tane oyuncak var?



Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com