29 / 03 / 2024

ANKA Park giriş ücretleri ne kadar?

ANKA Park giriş ücretleri ne kadar?

Mart ayında Ankaralıların hizmetine sunulacak Ankapark Ankara projesinde 1.217 adet oyuncak bulunuyor. Bu oyuncakların 14 tanesi Roller Coaster. İşte merak edenler için 'ANKA Park giriş ücretleri ne kadar?' sorusunun yanıtı....


Toplam 2 milyon 100 bin metrekarelik alan üzerinde, Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi arazisi üzerinde, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ANKA Park giriş ücretleri haberimizin devamında yer alıyor. 


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, çalışmaları son hızla devam eden Anka Park projesinin kapalı alanlarının mart ayında Başkentlilerin hizmetine sunulacağına ifade etti. Toplam 1 milyon 46 bin 600 metrekarelik kısmının açık alan olarak tasarlandığı parkın 16 bin 100 metrekarelik kısmı kapalı alan olarak kullanılacak.


Ankapark Ankara projesinde 14 adet 'Roller Coaster' yer alıyor ve dünyanın ne ünlü tema parklarında bile bu sayı sadece 3 - 4. Proje tamamlandığında sadece Türkiye'nin değil Ortadoğu'nun en büyük hayvanat bahçesi olma özelliğine sahip olacak.


Ankapark projesinde 150 bin tane boylu fidan dikildi. Doğal yaşamın gözönüne alındığı projede Ankaralılar doğal yaşama doyacak. Projede ayrıca Türkiye'de bir ilk olan Safari Park bulunacak. 



ANKA Park giriş ücreti ne kadar?

Ankaralılar parkı sevsin görsün diye 50 TL'ye sınırsız eğlence imkanı sunuluyor.  Ankapark projesinde 1.217 adet oyuncak yer alıyor. Ayrıca parkta Universal Studio Sinema Sistemi ve Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeye aday 70 metrelik dev dinozor bulunuyor. 


ANKA Park giriş ücretleri ne kadar?



Esra Nur AÇKI / Konuttimes.com