23 / 04 / 2024

Altınova'nın parselasyon çalışması bu yıl içerisinde bitecek!

Altınova'nın parselasyon çalışması bu yıl içerisinde bitecek!

Kepez Belediye Başkanı ve Ak Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin, Altınova Sinan Mahallesi'nde gerçekleştirdiği toplantıya katıldı.


Başkan Hakan Tütüncü, Altınova'nın 30 yıla yakın talep edilen imar planını yaptıklarını, parselasyon çalışmasını da bu yıl içerisinde bitireceklerini söyledi. 


Kepez Belediye Başkanı ve Ak Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin, Altınova Sinan Mahallesi'nde gerçekleştirdiği toplantıya katıldı. 

Başkan Tütüncü, toplantıya katılan bölgede yaşayan Adıyamanlılara şöyle seslendi: "30 Mart seçimlerinde, milli iradenin ne kadar önemli olduğuna vurgu yapacağız. Bu ülkeyi biz yöneteceğiz, milletten başka milletin seçtiği bir Başbakanı kimse indiremez, diyeceğiz. Ya da millet demezsek, zillet diyeceğiz. Yani Geçmişin karanlık günlerini yeniden yaşamaya devam edeceğiz. Türkiye, 12 yıldan bu yana ileriye götüren, kardeşliği derinleştiren, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmemiş hizmetler yapan, milli iradeyi savunan, hiç bir gücün, baskının karşısında eğilmeyen Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında dimdik duralım diyorum." Taraflı, tarafsız, kendilerine oy veren, vermeyen herkesin, "Kepez Belediyesi çok iyi çalışıyor" dediğini ifade eden Tütüncü, "Önümüzdeki dönem halkımızın desteği daha güçlü bir şekilde iktidara geleceğiz. Ak Partili Büyükşehir ile el ele vereceği ve çok daha güzel hizmetleri Kepez'imize kazandıracağız." dedi. 


Altınova'nın artık planı var Başkan Hakan Tütüncü, Altınovalılar'ın, 30 yıldır bölgenin imar planının yapılmasını talep ettiğini anımsatarak, konuşmasını şöyle sürdürdü. "30 yıl boyunca Altınova'nın planı, kapanın elinde kalmış. 

Kimse bir şey yapmamış. 


Getir para, ver para yapalım imar planını denmiş. Göreve geldiğimizde Altınova'nın imar planı yoktu. Bölge insanı o kadar çok kandırılmış ki, onların paraları, zamanları carcur edilmiş. Göreve gelir gelmez, 30 yıldır süren bu hadise Altınova'nın çilesi olmaz dedik. 5 yıl karşımıza çıkarılan yargı, imar ve Büyükşehir engellerini bir bir yıkarak Altınova'nın imar planını kesinleştirdik. Artık Altınova'nın bir imar planı var." Birinci kısmın parselasyonu tamam Bölgenin parselasyon çalışmasının devam ettiğini kaydeden Tütüncü, şunları söyledi: "Parselasyonu yani 18 uygulamasını, Altınova'yı 5 bölgeye ayırarak gerçekleştiriyoruz. Birinci bölgenin parselasyonunu bitirdik ve evraklarını da Tapu Sicil Müdürlüğü'ne teslim ettik. Şimdi Tapu Müdürlüğü, imar tapuları önümüzdeki günlerde verecek. Diğer kısımların parselasyonunu da 2014 yılı içerisinde çözceğiz. 

Doğrulukla, dürüstlükle imar planlarını tamamlamış ve parselasyonunu bitirmiş olacağız. Bu büyük bir hizmettir. Bizden öncekiler neden yapamadı da biz yaptık? 

Çünkü sözüyle, özüyle doğru olanlardandık. 

Planlama tamamlanınca Altınova'daki ticaret merkezleri canlanacak. Konut alanlarında imara uygun binalar yapabilecek. Okul, aile sağlığı merkezi, sosyal tesis gibi yatırımları bölgeye getirebileceğiz. 


Tarımla uğraşan vatandaşımızlar da tarımsal depolama alalarına kavuşarak daha ileri düzeyde tarım yapabilecekler." Toplantıya, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve meclis üyesi adayları da katıldı 


Antalya Akdeniz Güncel