24 / 04 / 2024

İtower Bomonti'de 380 bin dolardan başlayan fiyatlarla ofisler!

İtower Bomonti'de 380 bin dolardan başlayan fiyatlarla ofisler!

 İTower projesi 29 katlı kulede toplam 213 ofisten meydana geliyor. Proje kapsamında yer alan ofislerin fiyatları 380 bin dolardan metrekare birim fiyatları ise 4 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında ofisler modüler sistemde birleştiriliyor


 Şişli Bomonti'de hayata geçirilen İ Tower projesi toplam 29 katlı kuleden meydana geliyor. Proje kapsamında 213 ofis yer alıyor. Projenin her katında 8 ofis yer alıyor. Ofislerin alanları 60 ile 800 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları ise 4 bin dolardan başlıyor ve 5 bin dolara kadar yükseliyor.

Sinpaş GYO ile Fer Yapı ortaklığında yükselen projede yer alan ofislerin normal fiyatları da 380 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Ödemelerde yüzde 50 peşinat veriliyor ve yüzde 15'i Kasım'da diğer yüzde 15'lik kısmı 2012 Kasım'da ödeniyor. Geri kalan kısmı teslimde peşinat olarak veriliyor.

A plus hizmet, A plus konum ve A plus yatırım olmak üzere 3 farklı ofis tipinden oluşan projede müşteriler ofisleri modüler sistemle birleştirme imkanına sahipler. Ayrıca İTower'da 14'üncü kattan itibaren ofislerden Haliç manzarası, 20'nci kattan itibaren boğaz manzarası seyrediliyor. Projenin onuncu katında spor alanları, yirminci katında hobi salonları bulunacak.

İtower projesinde karşılama ve yönlendirme hizmetleri, otopark ve vale parking, concierge hizmetleri, toplantı salonları, vip lounge, kat bahçeleri, özel yemek salonları, back Office, IT hizmetleri, copy center, hobi salonu, spor merkezi, arşiv odaları, depolama alanları, donanımlı güvenlik, çarşı, harcadığın kadar öde maliyet yönetim sistemi gibi özellikler bulunuyor.

İtower'ı Tago Mimarlık tasarladı. Projenin onuncu katında spor alanları, yirminci katında hobi salonları bulunacak.İtower Sinpaş projesinde 14'üncü kattan itibaren ofislerden Haliç manzarası, 20'nci kattan itibaren boğaz manzarası seyredilecek.  Projenin tamamlanma tarihi Aralık 2012 olarak belirlendi.


http://www.itowerbomonti.com/

444 9 337

İtower Bomonti'den görüntüler için tıklayınız


Kübra Genç/Emlakkulisi.com