24 / 04 / 2024

Bomonti İtower projesinde 345 bin dolara!

Bomonti İtower projesinde 345 bin dolara!

İtower Bomonti projesinde güncel konut fiyatları 345 bin dolardan başlıyor


İTower Bomonti, Şişli Bomonti’de yükselen bir proje. İtowerBomonti de 60 metrekarelik ofisler 345 bin dolar + yüzde 18 KDV ile satılıyor. Ofislerin fiyatları kata ve cepheye göre değişiyor. Yüzde 25 peşinatla teslime kadar vade uygulanan İtower projesinin  teslim tarihi Aralık 2012!. Peşin ve banka kredili alımlarda ise yüzde 6 ıskonto uygulanıyor.

 

 

 

İtower, Bomonti’de, Sinpaş GYO ve Fer Yapı tarafından inşa ediliyor. İTower Bomonti’de ofislerin en küçüğü 60 metrekare, en büyüğü ise 800 metrekare olarak tasarlandı. Tago Mimarlık tarafından tasarlanan İtower projesi 2012 yılının Aralık ayında tamamlanacak ve ofisler sahiplerine teslim edilecek. Koplam 31 katlı tek blokta 213 ofisten oluşan projenin tüm cephelerinde kat bahçeleri bulunuyor.

İtower projesinde 6 katlı otopark, karşılama ve yönlendirme hizmetleri, otopark ve vale parking, concierge hizmetleri, toplantı salonları, vip lounge, kat bahçeleri, özel yemek salonları, back office,  IT hizmetleri, copy center, hobi salonu, spor merkezi, arşiv odaları, depolama alanları, donanımlı güvenlik, çarşı, harcadığın kadar öde maliyet yönetim sistemi gibi özellikler bulunuyor.

444 9 337

www.itowerbomonti.com