25 / 04 / 2024

İstanbul Lounge’da 170 bin TL! Ekim sonunda yaşam başlıyor!

 İstanbul Lounge’da 170 bin TL! Ekim sonunda yaşam başlıyor!

Halkalı’da Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen İstanbul Lounge’da yaşam Ekim ayı sonu itibariyle başlıyor...


Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Halkalı’da hayata geçirilen ve sunduğu olanaklar ile ayrıcalıklı bir konuma sahip olan İstanbul Lounge’da daire teslimleri başlıyor. Doğadan esinlenerek yatay süreklilik konseptinin belirlendiği projede ev sahibi olanlar Ekim ayı sonu itibariyle yeni ve ayrıcalıklı bir hayata “merhaba” diyecek. 


Projede konut fiyatları 170 bin TL'den başlıyor.



Sakinlerinin heyecanla beklediği İstanbul Lounge’da daire teslimleri Ekim ayı sonu itibariyle; D bloklardan başlayacak. Sonra sırasıyla; C, B, A ve E bloklar teslim edilecek. Dairelerin teslimat sürecinin yaklaşık 4 ile 6 hafta içinde tamamlanması planlanırken, İstanbul Lounge sakinleri yeni yılı yeni evlerinde karşılamanın konforunu yaşayacak.


Çok özel dubleks 4+1’ler


Mimarisi, yeşil alanları ve sosyal imkânlarının yanı sıra Küçükçekmece Gölü’ne ve yapım aşamasında olan Marmaray Metrosuna yakınlığı ile de özel bir konuma sahip olan İstanbul Lounge’da büyüklükleri 59 - 227 metrekare arasında değişen 1+1’den 4+1’e kadar pek çok farklı daire alternatifi bulunuyor. 


Projede ayrıca sınırlı sayıda çok özel dubleks 4+1’ler sahiplerini bekliyor. Bölgede yer alan yüksek blokların aksine insan ölçeğindeki boyutlarıyla, yaşayanlara gökyüzünün mavisini görme imkânı sağlıyor.


Teslime Özel Faiz Kampanyası


İstanbul Lounge evleri uygun faiz oranları ile de konut sahibi olmak isteyenlere yeni kapılar açıyor. Başlattığı kampanyalarla müşterilerine benzersiz bir ödeme kolaylığı sağlayan Eroğlu Gayrimenkul; İstanbul Lounge'un teslimlerine özel kampanya içinde, yüzde 0.69 faiz oranı ile 60 ay taksit veya aylık yüzde 0.79 faiz oranı ile 120 ay taksit seçeneği ile Banka Konut Kredisi imkanı sunuyor. Sektör ortalamalarına kıyasla çok avantajlı koşullarda ev sahibi olmayı mümkün kılan bu ödeme sistemine ek olarak; Eroğlu Finansal Ödeme Sistemi ile yüzde 30 peşinat ve 24 ay vade farksız eşit taksitli ödeme fırsatı da veriliyor. 


“Her şey Dahil Fiyatlar”  


Ödeme avantajları ile ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldüren Eroğlu Gayrimenkul ayrıca, projelerinde gizli veya ekstra masraf da uygulamıyor. İstanbul Lounge Projesi için  “Her şey Dahil Fiyatlar”  kampanyası da kısa bir süreliğine devam edecek olup; böylece hemen teslimli dairelerde KDV, tapu masrafları, alt yapı bedelleri, abonmanlık, sayaç, cins tashihi harcı ve iskan harç bedelleri ayrıca ödenmeyecek.  



www.eroglu.com


444 37 97



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler