23 / 04 / 2024

Turkish Airlines Lounge İzmir yenilendi!

 Turkish Airlines Lounge İzmir yenilendi!

Turkish Airlines Lounge İzmir yenilendi. “Turkish Airlines Lounge İzmir”, İstanbul‘daki iç hat özel yolcu salonu ile aynı konsepte sahip. İzmir'deki salonu İstanbul'u olduğu gibi TAV Primeclass firması işletiyor.



THY'nin İzmir Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar güzergâhında yer alan özel yolcu salonu yenilenmiş hâli ile yolcuların hizmetine girdi.


Yaklaşık 2.600 m2'lik  toplam alanı ile Türk Hava Yolları’nın iç hat özel yolcu salonları arasında en büyük ve en ferah salon olma özelliğine sahip “Turkish Airlines Lounge İzmir”, İstanbul‘daki iç hat özel yolcu salonu ile aynı konsepte sahip. İzmir'deki salonu İstanbul'u olduğu gibi TAV Primeclass firması işletiyor.


“Turkish Airlines Lounge İzmir”, yenilenmiş yüzüyle iki farklı tasarımdan oluşuyor. 425 m2lik alan üzerine Business Class yolcular ve Elite Plus üyelerin kullanımı için tasarlanan, 71 kişilik oturum kapasiteli ‘Business’ ve yine 530 m2lik geniş bir alanda Elite ve Classic Plus üyelerin kullanımına yönelik tasarlanmış, 99 kişilik oturum kapasiteli ‘Elite’ konseptleri bulunuyor.


İçinde teras ve özel otoparkın da mevcut olduğu özel yolcu salonunda, bebek bakım odası, duş alanları, masaj koltukları, ibadethane, şarj üniteleri, TV üniteleri, bay/bayan/engelli WC ve çalışma köşesi yer alıyor. Salonla check-in bölgesi arasında kalan geniş galeri boşluğunda bilardo masası, çocuk oyun alanı, 92 kişilik oturum kapasiteli, kafe görünümlü bir iç bahçe bulunuyor. Ayrıca, salonla check-in alanı arasında kalan galeri boşluğu; sosyal sorumluluk projeleri, kültür, sanat  ve tanıtım faaliyetleri gibi etkinliklerin yapılabilmesine de olanak sağlıyor.



Hürriyet





Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri