12 / 05 / 2024

Veraset ve intikal vergisi ödeme süresi

Veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son 4 gün!

Veraset ve İntikal Vergisi,bir kişiye miras kalması veya çekiliş neticesinde ikramiye çıkması halinde elde edilen kazanç için ödeniyor.Veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son 4 gün bulunuyor..

Veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son 5 gün!

Miras yolu ile elde edilen gayrimenkuller için mal beyanında bulunulması ve bu mallar için belirlenen zamanlarda vergi ödemesinin yapılması gerekiyor.1 Haziran'da ilk taksiti bitecek olan veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son 5 gün bulunuyor..

Veraset ve intikal vergisi ödeme süreleri 2015!

Veraset ve intikal vergisi vefat ve bağış durumlarında intikal eden mallar için ödeniyor.Peki veraset ve intikal vergisi ne zaman ödenir 2015?İşte veraset ve intikal vergisi ödeme süreleri 2015..

Veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son 7 gün!

Veraset ve intikal vergisi, tahakkuk tarihinden itibaren 3 yıl boyunca; her yıl Mayıs ve Kasım aylarında olmak üzere iki eşit taksit şeklinde ödeniyor. 2015 yılına ait Veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son gün bugün..7 gün bulunuyor..

Veraset ve intikal vergisi ödeme süresi!

Bir kişinin vefatından sonra geriye bıraktığı menkul ve gayrimenkullerin kabul edilmesi durumunda devlete veraset ve intikal vergi ödemesi yapılması gerekiyor.Peki veraset ve intikal vergisi ne zaman ödenir?İşte veraset ve intikal vergisi ödeme süresi..

Veraset ve intikal vergisi ödeme zamanı 2015!

Miras hukuku gereğince ödenmesi gereken vergi,veraset ve intikal vergisi olarak karşımıza çıkıyor.Peki veraset ve intikal vergisi ne zaman ödenir?İşte veraset ve intikal vergisi ödeme zamanı 2015..

Veraset ve intikal vergisi hangi aylarda ödenir?

Mirasçıların vergisel sorumlulukları arasında veraset ve intikal vergisi de bulunuyor.Peki veraset ve intikal vergisi ne zaman ödenir?Veraset ve intikal vergisi hangi aylarda ödenir?İşte veraset ve intikal vergisi ödeme zamanı 2015..

Veraset ve intikal vergisi nasıl ödenir?

Bir kimsenin vefatından sonra geriye bıraktığı taşınmazların kabul edilmesi sonucunda devlete ödenmesi gereken vergi veraset ve intikal vergisi bulunuyor.Peki,veraset ve intikal vergisi nasıl ödenir?

Veraset ve intikal vergisi süresi!

Miras yolu ile elde edilen gayrimenkuller için mal beyanında bulunulması ve miras kalan malların alınmasından sonra ise söz konusu mallar için vergi ödenmesi gerekiyor. İşte veraset ve intikal vergisi süresi!