21 / 05 / 2024

Veraset ve intikal vergisi 2015

Veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son gün bugün!

2015 yılı veraset ve intikal vergisinin 1. taksit ödemeleri Mart ayı itibarıyla başlamıştı.1 Haziran tarihinde sona erecek olan veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son gün bugün..

Veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son 2 gün!

Miras vergisi olarakta bilinen veraset ve intikal vergisi kanun hükümlerine göre vergi, vefat ve bağış durumlarında intikal eden mallar için ödeniyor.Veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son 2 gün bulunuyor..

Veraset ve intikal vergisi son günü 2015!

Mirasçıların vergisel sorumlulukları arasında veraset ve intikal vergisi de yer alıyor. Vergiyi, malın iktisap ettiği kişinin ödemesi gerekiyor.Peki veraset veraset ve intikal vergisi son günü ne zaman?İşte veraset ve intikal vergisi son günü..

Veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son 3 gün!

2015 yılı veraset ve intikal vergisinin birinci taksit ödemeleri 1 Haziran tarihine kadar devam ediyor.Buna göre veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son 3 gün bulunuyor..

Veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son 4 gün!

Veraset ve İntikal Vergisi,bir kişiye miras kalması veya çekiliş neticesinde ikramiye çıkması halinde elde edilen kazanç için ödeniyor.Veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son 4 gün bulunuyor..

Veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son 5 gün!

Miras yolu ile elde edilen gayrimenkuller için mal beyanında bulunulması ve bu mallar için belirlenen zamanlarda vergi ödemesinin yapılması gerekiyor.1 Haziran'da ilk taksiti bitecek olan veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son 5 gün bulunuyor..

Veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son 6 gün!

Bir kimsenin vefatından sonra geriye bıraktığı menkul ve gayrimenkullerin kabul edilmesi sonucunda miras vergisi olarakta bilinen veraset ve intikal vergisi ödeniyor.Veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son 6 gün bulunuyor..

Veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son 9 gün!

Veraset ve intikal vergisi, bir kimsenin ölümünden sonra geriye bıraktığı menkul ve gayrimenkullerin kabul edilmesi sonucunda ödeniyor.Veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son 9 gün bulunuyor..

Veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son 10 gün!

Veraset ve intikal vergisi, tahakkuk tarihinden itibaren 3 yıl boyunca; her yıl Mayıs ve Kasım aylarında ödeniyor. 2015 yılına ait Veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son gün 10 gün bulunuyor...

Veraset ve intikal vergisi 1.taksiti için son 15 gün!

Veraset yoluyla veya karşılıksız bir şekilde mal kazanan kişilerin veraset ve intikal vergisi ödemesi gerekiyor. Veraset ve İntikal Vergisi 1.taksiti için son 15 gün bulunuyor...

2015 veraset ve intikal vergisi oranı!

Taşınmaz malların ivazsız bir şekilde bir kişiden başka bir kişiye iktisap etmesi halinde, veraset vergisi doğuyor.Peki veraset ve intikal vergisi ne kadar?İşte 2015 veraset ve intikal vergisi oranı..

Veraset ve intikal vergisi 2015!

Miras kanunu gereğince, menkul ve gayrimenkullerin veraset yoluyla veya her ne şekilde olursa olsun ivazsız bir surette intikal etmesi vergiyi doğuruyor.İşte veraset ve intikal vergisi 2015..

2015 veraset ve intikal vergisi oranları!

Veraset ve intikal vergisi, 3 sene boyunca, senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. Ödemeler Mayıs ve Kasım aylarında yapılıyor.Peki veraset ve intikal vergisi ne kadar?İşte 2015 veraset ve intikal vergisi oranları..