07 / 09 / 2024

Türkiye gayrimenkul sektörü

Gayrimenkul reyting aracı mı?

Emlakchi İstanbul Gayrimenkul Pazarlama'dan Bilge Özdemir, gayrimenkulün reyting aracı olup olmadığını değerlendirdi. İşte, Bilge Özdemir'in gayrimenkul reyting aracı mı? sorusunu değerlendirmesi...

İstanbul’da ilk sırada konut yatırımları ön planda!

TSKB Gayrimenkul genel müdürü Makbule Yönel Maya, ''Türkiye’nin lokomotif şehri İstanbul’da ilk sırada konut, daha sonra ise ofis ve AVM yatırımları önplana çıkmaktadır'' dedi.

En çok kazandıran yatırım gayrimenkul!

Son 5 yılda Türkiye konut fiyatları ortalama yüzde 75 arttı. Kira geliri ise yüzde 31’e vardı. İkisinin toplamı yüzde 106. Böyle bir getiri hiçbir finansal ana yatırım aracında elde edilemedi.

Zekeriya Arslan'dan İzinli Pazarlama Yasası semineri!

İzinli Pazarlama Yasası ve Yasa'nın gayrimenkul sektörüne yansımaları semineri 19 Şubat'ta Vodasoft Call Center Services CEO'su Zekeriya ARSLAN tarafından verilecek.

Gayrimenkul sektörün yıllık hacmi 50 milyar dolardan 100 milyar dolara çıkacak!

Star Gazetesi Emlak Eki'nde yer alan haberi göre; Gayrimenkul yeni yılda da büyüyecek. Sektörün yıllık hacminin 50 milyar dolardan 100 milyar dolara çıkarak altın devrini yasaması bekleniyor...

Ankara gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor!

Ankara’da geliştirilen projeler ile uzun zamandır hareketli olan gayrimenkul sektörü, 2013 yılında da hız kesmedi. Kentsel dönüşüm, konut, AVM projelerinden bazıları kapasite, konsept ve mimari özellikleri ile sınıflarında ilk olma özelliğine sahip.

Sektörel Toplantılar'da gayrimenkul sektörü ve kentsel dönüşüme mercek tutuldu!

Sektörel Toplantılar’ının ilkinde, gayrimenkul sektörü ve kentsel dönüşüme mercek tutuldu. Uzmanların, ‘Sanılandan yakın’ dediği Marmara depremi öncesi korkutan uyarı geldi: Türkiye’de 50 yaş üzeri 5 milyon konut kullanım ömrünü tamamladı.