10 / 05 / 2024

Torun Center ödeme planı!

 Torun Center ödeme planı!

Torun Center ödeme planı? Torun Center fiyat listesi? Torun Center teslim tarihi? Torun Center nerede? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde ayrıntılı olarak yer alıyor...


Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen Torun Center projesi Şişli Mecidiyeköy'de konumlandırılıyor. Torun Center ödeme planı bilgisinden önce projeden bahsedelim.


1 milyar yatırım bedeline sahip olan Torun Center projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde tasarlandı.


42 katlı iki rezidans kulesi ve 36 katlı bir ofis kulesi olarak yükselen Torun Center projesi 535 adet daireden meydana geliyor. Projenin inşaatı yüzde 65 oranında tamamlandı.


241 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Mecidiyeköy Torun Center projesinde dairelerin büyüklükleri 100 metrekare ile 425 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Torun Center ödeme planı!


Torun Center ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak veya firma bünyesinden sunulan ödeme seçeneklerinden yararlanılabiliyor. Mecidiyeköy Torun Center fiyat listesi bilgisine göre rezidansların metrekaresi 5 bin 500 dolar ile 7 bin 500 dolar arasında, ofislerin ise metrekaresi 4 bin 500 dolardan başlıyor.


Eski Ali Sami Yen Stadyumu arazi üzerinde konumlandırılan Torun Center projesinde yer alan konutların yüzde 32'si, ofislerin ise yüzde 35'i satıldı. Torun Center teslim tarihi 2015 Ağustos olarak belirlendi.


Torun Center Mecidiyeköy projesinin sosyal imkanları arasında; fitness center, yürüyüş yolları, spor alanları, buhar odası, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, dinlenme alanları ve yüzme havuzu bulunuyor.


Torunlar GYO Torun Center nerede?

Torun Center adres: Büyükdere Cad. Eski Ali Sami Yen Stadı Arsası, Torun Center satış ofisi Mecidiyeköy, Şişli


Torun Center iletişim bilgisi:

Telefon: 0212 267 47 47

Web adresi: www.toruncenter.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com