28 / 04 / 2024

Torun Center satış ofisi!

Torun Center satış ofisi!

Torun Center satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 42 katlı iki rezidans kulesi ve 36 katlı bir ofis kulesi olarak yükselen proje 1 milyar lira yatırım bedeline sahip.


Eski Ali Sami Yen Stadyumu arazisi üzerinde konumlandırılan Torun Center projesinde satış süreci devam ediyor. Torunlar Gayrimenkul Yatırım ortaklığı imzası ile yükselen projede 353 adet daire bulunuyor. 


Torun Center satış ofisi ile iletişime geçerek proje hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Projede yer alan dairelerin yüzde 32'si, ofislerin ise yüze 35'i satıldı.


Torun Center Mecidiyeköy projesi 42 katlı iki rezidans kulesi ve 36 katlı bir ofis kulesi olarak tasarlandı. Kaba inşaatının yüzde 65'inin tamamlandığı proje 1 milyar lira yatırım bedeline sahip.


Teslimlerin 2015 yılının Ağustos ayında gerçekleşeceği Torun Center projesinde dairelerin metrekare fiyatları 5 bin 500 dolar, ofislerin metrekare fiyatı 4 bin 500 dolardan başlıyor.


Yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi alanların yer aldığı Torun Center'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 


Torun Center satış ofisi nerede?

Adres: Büyükdere Cad. Eski Ali Sami Yen Stadı Arsası, Torun Center satış ofisi Mecidiyeköy, Şişli


Torun Center satış ofisi iletişim

Telefon: 0212 267 47 47

Web adresi: www.toruncenter.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com