08 / 05 / 2024

TOKİ indirim kampanyası

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyenlerle ilgili olarak yaptığı indirim kampanyası başvuruları yarın başlıyor...

TOKİ indirim kampanyasına 8 bin 735 başvuru!

TOKİ'nin 2019 yılı için başlattığı yüzde 22 indirim kampanyasına 8 bin 735 kişi başvuru yaptı. Başvuranl vatandaşların yüzde 77.5’i borçlarını kapattı.

TOKİ yüzde 24 indirim kampanyası bugün sona eriyor!

TOKİ yüzde 24 indirim kampanyası bugün sona eriyor. Konut ve iş yeri alıcılarına yönelik yapılan yüzde 24 indirim kampanyasında bugün son gün...

TOKİ indirim kampanyası yarın sona eriyor!

TOKİ'nin borcunu erken kapayıp tapusunu hemen almak isteyen alıcılara yönelik her yıl gerçekleştirdiği indirim kampanyasının ikincisi yarın sona eriyor.

TOKİ indirim kampanyası 10 gün sonra başlayacak!

TOKİ indirim kampanyası 10 gün sonra başlayacak. Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl düzenlenen indirim kampanyasının ikincisi başlıyor...

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası yarın bitiyor!

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası yarın itibariyle son buluyor. TOKİ indirim kampanyası 24 Nisan'da başlamıştı.

TOKİ indirim kampanyası 3 gün sonra sona erecek!

TOKİ'nin borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik olarak gerçekleştirdiği yüzde 20 indirim kampanyası bitiyor.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası başlıyor!

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası başlıyor. Başvuruların 24 Nisan'da kabul edileceği kampanya borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için düzenleniyor.

6 soruda TOKİ indirim kampanyası detayları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına kampanya düzenliyor. Her yıl yapılan yüzde 20 indirim kampanyası kapsamında başvurular 24 Nisan'da alınmaya başlayacak.

TOKİ kampanyası başvuruları 30 Eylül'de son!

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası için başvurular dün alınmaya başladı. Kampanyadan 30 Eylül 2016 tarihine kadar yararlanılıyor.

TOKİ 2016 kampanya detayları!

TOKİ indirim kampanyasından tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları faydalanabiliyor. İşte TOKİ 2016 kampanya detayları...

TOKİ'nin 2015 indirim kampanyasından 33 bin kişi faydalandı!

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasından 33 bin kişi yararlandı. Turan, "Bu yıl düzenlediğimiz kampanyaya yapılan başvuru, bir önceki kampanyada yapılan başvurunun 3 katına yaklaştı. Kampanyamızdan 33 bin 234 kişi faydalandı" dedi.

TOKİ indirim kampanyası ne zaman sona erecek?

Başvuruların 23 Şubat'ta alınmaya başlandığı TOKİ 2015 indirim kampanyasında son haftaya girildi. Peki yoğun talebin olduğu TOKİ indirim kampanyası ne zaman sona erecek?

TOKİ’nin indirim kampanyasından 12 günde 16 bin 496 kişi yararlandı!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, kurumun borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için başlattığı yüzde 20 indirim kampanyasında son haftaya girildiğini, şuana kadar 16 bin 496 kişinin başvuru yaptığını bildirdi.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası başvuru şartları!

Konut ve işyeri sahipleri anlaşmalı bankalara borcunu ödediği zaman kampanyaya başvuru yapabiliyor. Bugün itibariyle başlayan başvuru dönemi 19 Mart 2015'te sona eriyor. İşte TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası başvuru şartları...

TOKİ indirim kampanyası başvuru tarihleri!

TOKİ indirim kampanyası başvuru tarihleri 23 Şubat Pazartesi ile 19 Mart tarihleri arası olarak belirlendi. Kampanyadan yararlanmak için konut ve işyeri alıcılarının idareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçlarının olmaması gerekiyor.

TOKİ indirim kampanyası başvuruları için son 12 gün kaldı!

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanan TOKİ indirim kampanyası başvuruları için son 12 gün kaldı. Söz konusu başvurular 23 Şubat ile 19 Mart arasında yapılacak.