25 / 04 / 2024

Toki başkanı Mehmet Ergün Turan

TOKİ Anadolu'da 450 bin konut yapacak!

“İnsanları şehirlerinde ev sahibi yaparak, göçü de doğal yolla engelliyoruz. İnsanın şehirle en önemli bağı, orada ev sahibi olmasıdır'' diyen Ergün Turan, Anadolu'da 400-450 bin konut yapacaklarını belirtti.

TOKİ'nin 2023 hedefi 1 milyon 200 bin konut!

TOKİ Başkanı Turan, "19 yılda 43 bin konut üreten bir idareden son 13 yılda 710 bin konut üreten yapıya geldik. 2023 hedefimizi 1 milyon 200 bin konut olarak belirledik. Bu yıl hedefimiz iştirak şirketlerimiz hariç 60 bin sosyal konutu inşa etmek" dedi...

Mehmet Ergün Turan'dan Fatma Toru'ya ziyaret!

Mehmet Ergün Turan Fatma Toru'yu ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Toru. TOKİ'nin Türkiye'nin her bölgesinde artan konut ihtiyacına cevap verdiğini ifade etti.

Türkiye'nin önceliği kentsel dönüşüm!

Mehmet Ergün Turan "Önümüzdeki dönemde kentsel dönüşüm ve alt gelir gruplarına yönelik konut çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Üreteceğimiz konutların yüzde 40-50'sini kentsel dönüşüm içerikli olmasını hedefliyoruz" dedi.

Mehmet Ergün Turan: Kentsel dönüşümde tehditleri ortadan kaldırıcı adımlar atacağız!

"Kentsel dönüşümde riskli alanlarda oluşan tehditleri ortadan kaldırıcı adımlar atmayı ve yerinde dönüşümü amaçlıyoruz." diyen Turan "Projelerde, kamu menfaatini düşünürken, halkı da mağdur etmeden sonuca ulaşmak ve bunun yanı sıra kentin köhnemiş bölgelerini iyileştirmek ana hedeftir" şeklinde konuştu.

Üretilen konutların yüzde 50'si kentsel dönüşüm kaynaklı olacak!

TOKİ hedef büyüttü. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Bundan böyle üreteceğimiz konutların yüzde 40-50’si kentsel dönüşüm kaynaklı olacak, dönüşümde ben de varım” ifadelerini kullandı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığına Mehmet Ergün Turan atandı!

Başbakanlık, Aile ve Sosyal Politikalar ile Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlıklarındaki atama kararları Resmi Gazete' de yayımlandı. Buna göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığına Mehmet Ergün Turan atandı...