29 / 03 / 2024

TOKİ Başkanı kimdir

TOKİ Başkanı Turan MÜSİAD Ankara üyeleriyle görüştü!

MÜSİAD Ankara Şubesi’nin düzenlediği kurumsal bilgilendirme toplantısında MÜSİAD üyesi iş adamlarıyla görüşen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, 2016 yılı hedeflerinin 60 bin konut olduğunu söyledi.

TOKİ Mülteci Kampı kuracak!

TOKİ olarak Sağlık Bakanlığı için 3 yılı kapsayan dönemde 286 hastanenin inşaatını yürüttükleri söyleyen Turan, sağlık yatırımlarının dışında başka çalışmalarının da bulunduğunu belirtti.

TOKİ restorasyon kredisi için başvurular başladı!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, 1-30 Nisan 2015 tarihleri arasında kredi başvurularının kabul edileceğini söyledi. Bu yıl tarihi yapılar için verilecek kredi üst limitini 140 bin liraya çıkarıldı.

Ergün Turan 5 ilde projeleri inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Kastamonu, Karabük, Zonguldak, Düzce ve Sakarya illeri ve ilçelerine inceleme ziyaretinde bulundu.

TOKİ 2023'e kadar 1 milyon konut hedefliyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, ''2023 itibarıyla 1 milyon konut hedefini kesinlikle aşmış olacaktır. Bu şu demektir; 5 milyon insanımız, nüfusa baktığınızda TOKİ evlerinde oturacaktır'' dedi.

TOKİ'den İstanbul'a 1.500 konutluk yeni çekiliş!

TOKİ Başkanı M.Ergün Turan, konuk olduğu canlı yayın programında; ''Önümüzdeki haftalarda İstanbul'da bir sosyal konut arzı yaparak çekiliş gerçekleştireceğiz. Yaklaşık 1500 konutu vatandaşlarımıza arz edeceğiz. Çok yoğun talep olduğunu biliyoruz'' dedi.

TOKİ öğrencilerin barınma sorununu çözecek!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan; TOKİ'nin Milli Eğitim Bakanlığı ve YURTKUR ile imzaladığı protokoller kapsamında öğrencilerin modern şartlarda barınabilmeleri amacıyla otel konforunda yurtlar ve pansiyonlar inşa ettiğini söyledi.