28 / 04 / 2024

TMB

İş Sağlığı ve Güvenliği Platformu çalışmaları devam ediyor!

KONUTDER, İNDER, TMB, MÜSİAD ve İTO temsilcilerinin de iştiraki ile kurulan İş Sağlığı ve Güvenliği Platformu çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda iş sağlığı ve güvenliği eğitim anketi yapılıyor.

İş Sağlığı ve Güvenliği Platformu'ndan anket!

İş Sağlığı ve Güvenliği çalışmalarının üyelerimiz nezdinde daha etkin bir şekilde uygulanması ve gayrimenkul sektöründe meydana gelen iş kazalarının önlenmesi amacıyla KONUTDER, İNDER, TMB, MÜSİAD ve İTO temsilcilerinin de iştiraki ile kurulan İş Sağlığı ve Güvenliği Platformu çalışmalarını yoğun şekilde sürdürmektedir.

Bakan Zeybekçi inşaat sektörüyle bir araya geldi!

Geçtiğimiz hafta Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ve 8 bakanın katıldığı zirveyle tüm istek ve sorunlarını dile getiren inşaat sektörü, dün de Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile bir araya gelerek yine sektörün sorunlarını masaya yatırdılar.

Mithat Yenigün: Irak inşaat sektörü için çok önemli!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, Irak'a yönelik finansman desteğinin sektöre olumlu yansımaları olacağını belirterek, Irak'ın Türk inşaat sektörü ve dış ticaret için her zaman önemli bir ülke olduğunu söyledi.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden Irak'a yardım çağrısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, Irak'a yönelik finansman desteğinin sektöre olumlu yansımaları olacağını belirterek, "Bugünkü geçici ara dönemde Irak'a sağlanacak finansman desteği, ikili ilişkilerimizin gelişmesine olumlu katkı yapacak''dedi.