29 / 04 / 2024

Site yönetimi kaç kişiden oluşur

Site yönetiminde kaç kişi olur?

Apartman ve konut sitelerinin yönetimi ile ilgili yasal esaslar Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında açıklanıyor. Buna göre site yönetiminde kaç kişi olur? Site yönetimi kaç kişiden oluşur? diyorsanız işte yanıtı..

Site yönetimi en az kaç kişiden oluşur?

Sitelerde, toplu yapı temsilciler kurulu toplu yapı kapsamındaki bütün ortak yapı, yer ve tesisler için yönetici ve denetçi atıyor. Buna göre site yönetimi en az kaç kişiden oluşur?

Site yönetimi kaç kişidir?

Sitede yönetiminin oluşması ve site hakkında kararlar verilebilmesi için kat maliklerinin en az yılda bir kere toplanması gerekiyor.Peki site yönetimi kaç kişiden oluşur?Site yönetimi kaç kişidir?

Site yönetimi kaç yılda bir seçilir?

Site yönetimi, tüm sitenin ortak alanlarının bakım, onarım ve tadilat işleri ile ilgileniyor. Ana bağımsız bölüm yöneticilerinden oluşan site yönetimi, apartman yöneticileri içinden seçiliyor. Peki site yönetimi kaç yılda bir seçilir?

Site yönetimi kaç kişiden oluşur?

Site yönetimi, apartman yöneticilerinin oluşturulduğu kurul tarafından seçilir ve sadece kat malikleri tarafından oylanan yönetim kurumudur. Peki site yönetimi kaç kişiden oluşur? İşte yanıtı...