28 / 03 / 2024

Sea Pearl Ataköy satış ofisi

Sea Pearl Ataköy ne zaman teslim?

Kuzu Grup imzasıyla 127 bin 600 metrekare arsa alanında inşa edilen Sea Pearl'de 1.381 daire bulunuyor. Peki, Sea Pearl Ataköy ne zaman teslim?

Sea Pearl Ataköy satış ofisi!

Sea Pearl Ataköy satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Sea Pearl Ataköy’de fiyatlar ne kadar olacak?

9 blok halinde yükselen Sea Pearl Ataköy projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 tipinde daireler yer alıyor. Sea Pearl Ataköy’de fiyatlar ne kadar olacak? sorusunun yanıtı haberimizde.

Sea Pearl Ataköy satılık daire!

Sea Pearl Ataköy satılık daire? Sea Pearl Ataköy telefon numarası? Sea Pearl Ataköy teslim tarihi? gibi soruların yanıtları haberimizde...

Sea Pearl Ataköy teslim tarihi!

Sea Pearl Ataköy teslim tarihi? Sea Pearl Ataköy fiyat listesi? Sea Pearl Ataköy telefon? Sea Pearl Ataköy daire tipleri? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde. İşte cevaplar!

Sea Pearl Ataköy fiyat listesi!

Sea Pearl Ataköy fiyat listesi? Sea Pearl Ataköy telefon numarası? Sea Pearl Ataköy ne zaman teslim? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor.

Sea Pearl Ataköy daire fiyatları!

Sea Pearl Ataköy daire fiyatları kapsamında dairelerin metrekaresi 7 bin 200 dolar ile 10 bin 550 bin dolar arasında değişiyor.

Sea Pearl Ataköy ev fiyatları!

1 otel bloğu ve 8 rezidans bloğundan meydana gelen Sea Pearl Ataköy projesinde satışlar başladı. Sea Pearl Ataköy ev fiyatları metrekare bazlı olarak 7 bin 200 dolardan başlıyor.

Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy!

Cityscape Fuarı'nda tanıtılan Sea Pearl Ataköy projesi 2.7 milyar dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy projesinde teslimler 2017 yılının ilk yarısında gerçekleşecek.

Sea Pearl Ataköy ne zaman teslim?

1.474 adet lüks daireden meydana gelen Sea Pearl Ataköy projesinin yatırım bedeli 2.7 milyar dolar. Sea Pearl Ataköy ne zaman teslim? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sea Pearl Ataköy'de ön satışlar başladı!

Ataköy'de yükselen Sea Pearl projesi 2017 yılının ilk yarısında tamamlanacak. Ön satışların başladığı Sea Pearl Ataköy projesi 217 milyar dolar yatırım bedeli ile yükselecek...