19 / 04 / 2024

Sea Pearl Ataköy ne zaman teslim?

 Sea Pearl Ataköy ne zaman teslim?

1.474 adet lüks daireden meydana gelen Sea Pearl Ataköy projesinin yatırım bedeli 2.7 milyar dolar. Sea Pearl Ataköy ne zaman teslim? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.


Kuzu Grup imzası taşıyan Sea Pearl projesi İstanbul-Ataköy'de konumlandırılıyor. Sea Pearl Ataköy ne zaman teslim? sorusunun yanıtından önce proje hakkında bilgi verelim. 


2.7 milyar dolar yatırım bedeli ile inşa edilecek olan Sea Pearl Ataköy projesinde 1+1'den 5+1'e kadar konut alternatifleri yer alıyor. Sea Pearl Ataköy'de toplam olarak 1.474 adet lüks konut yer alıyor.


Sea Pearl Ataköy projesinde restoranlar, lüks markalar, restoranlar, konut, beş yıldızlı otel yer alıyor. Sea Pearl Ataköy projesinin arsa alanı 128 bin metrekare.


Sea Pearl Ataköy ne zaman teslim?


Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak 2017 yılının ilk yarısı cevabı veriliyor. Sea Pearl Ataköy telefon numarası 0212 559 60 09 olarak belirlendi.


Ön satışların başladığı Sea Pearl Ataköy projesi Atatürk Havalimanı'na yakın mesafede inşa ediliyor. Proje spor alanları, yürüyüş yolları ve alışveriş alanları gibi imkanlar yer alıyor. 


Sea Pearl Ataköy nerede?

Adres: Zeytinlik Mahallesi, Rauf Orbay Caddesi Sahil Yolu No: 1 Bakırköy / Istanbul


Sea Pearl Ataköy iletişim bilgisi:

Tel: 0212 559 60 09

Web: www.seapearlatakoy.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı