27 / 04 / 2024

Ons İncek Residence ödeme planı

Ons İncek Residence, finalde!

ONS İncek Residence projesi, “Future Residential” kategorisinde Katar’dan Avustralya’ya ABD’den Hong Kong’a birçok projenin arasında Türkiye’yi temsil ederek finalde yarışacak.

Ons İncek Residence kaç katlı?

Ons İncek Residence kaç katlı? Ons İncek Residence daire fiyatları? Ons İncek Residence ne zaman teslim? Ons İncek Residence adres? Ons İncek Residence Ankara telefon? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde.

Ons İncek Residence projesi fiyat!

Ons İncek Residence projesi fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 302 bin TL'den, 2+1 daireler 404 bin TL'den ve 3+1 daireler 935 bin TL'den satışa sunuluyor...

Ankara Ons İncek Residence fiyat!

Ankara Ons İncek Residence fiyat? Ons İncek Residence ödeme planı? Ons İncek Residence adres? Ons İncek Residence telefon numarası? Ons İncek Residence teslim tarihi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...

Ons İncek Residence adres bilgisi!

Ons İncek Residence adres bilgisi ve telefon numarası: Taşpınar mah. TED Koleji Mevkii İncek/ANKARA - 444 66 74

Ons İncek Residence konut fiyatları!

Ons İncek Residence konut fiyatları 302 bin TL ile 957 bin TL arasında değişiyor. Projede teslimler Haziran 2016'da yapılacak....

Ons İncek Residence Ankara fiyatları!

Ons İncek Residence Ankara fiyatları? Ons İncek Residence adres? Ons İncek Residence ödeme planı? Ons İncek Residence teslim tarihi? gibi sorularınızın cevapları haberimizde yer alıyor...

Ons İncek Residence ev fiyatları!

Ons İncek Residence ev fiyatları minimum 302 bin TL'den başlayarak, maksimum 957 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede tapular hemen veriliyor...

Ons İncek Residence güncel fiyat listesi!

Ons İncek Residence güncel fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 302 bin TL ile 957 bin TL arasında değişiyor. Projede daire teslimler 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşecek.

Ons İncek Residence ev fiyat listesi!

3 blok halinde tasarlanan Ons İncek Residence projesinde 1+1, 2+1, 2+1 dubleks ve 3+1 dubleks tipinde daireler yer alıyor. Ons İncek Residence ev fiyat listesi 302 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

Ankara Ons İncek Residence satış!

Ankara Ons İncek Residence satış fiyatlarına göre 1 oda 1 salon daireler 302 bin TL'den başlayarak, 429 bin TL'ye kadar yükselen fiyatlarla satışa sunuluyor.

ONS İncek Residence görkemli bir açılışla görücüye çıkıyor!

2016 Haziran'da teslim edilecek olan ONS İncek Residence Ankara'da banka kredisi kullanılabiliyor. ONS İncek Residence görkemli bir açılışla görücüye çıkıyor.

Ankara Ons İncek Residence fiyat listesi!

Ankara Ons İncek Residence fiyat listesi detayları haberimizin içine yer alıyor. 41 katlı, 43 katlı ve 45 katlı 3 blok olarak inşa edilen projede 992 tane daire bulunuyor.

Ons İncek Residence ödeme planı!

Ons İncek Residence ödeme planı detayları haberimizin içinde yer alıyor. 992 daireden oluşan proje 42 katlı, 43 katlı ve 45 katlı 3 kule olarak yükseliyor.

Ons İncek Residence Ankara fiyat!

Ons İncek Residence Ankara fiyat? Ons İncek Residence iletişim? Ons İncek Residence ödeme planı? Ons İncek Residence teslim tarihi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor.

Ons İncek Residence satış ofisi!

Ons İncek Residence satış ofisi telefon numarası, ödeme planı, fiyatları, daire tipleri, teslim tarihi gibi sorularınızın yanıtları haberimizde ayrıntılı olarak yer alıyor...

Ons İncek Residence fiyatları!

Ons İncek Residence fiyatları 228 bin TL ile 920 bin TL arasında değişiyor. Ons İncek Residence Ankara'da banka kredisi kullanmak mümkün.

Ons İncek Residence fiyat listesi!

Ons İncek Residence fiyat listesi kapsamında daireler 288 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Banka kredisine uygun olan projede yüzde 15 peşinatla firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

Ons İncek Residence satılık!

Ons İncek Residence satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı. 992 daireden oluşan proje 3 kule olarak yükseliyor.

Ankara Ons İncek Residence 23 Mayıs'ta görücüye çıkacak!

Ankara’ nın solo yaşam standardını değiştiren proje Ons İncek Residence, 23 Mayıs saat 11.00 ’de düzenlenecek basın toplantısı ile basın mensuplarına tanıtılıyor.

Ons İncek Konutları ne zaman teslim edilecek?

Ankara'da Ons İncek Residence projesinde 1+1, 2+1, 3+1 tipinde daireler yer alıyor. Ons İncek Konutları ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor...