28 / 03 / 2024

Ons İncek Residence, finalde!

 Ons İncek Residence, finalde!

ONS İncek Residence projesi, “Future Residential” kategorisinde Katar’dan Avustralya’ya ABD’den Hong Kong’a birçok projenin arasında Türkiye’yi temsil ederek finalde yarışacak.


Londra merkezli i2i Events Group tarafından 1-3 Ekim tarihleri arasında Singapur'da gerçekleştirilecek olan Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri'nde kısa listeye kalan Yazgan Mimarlık tasarımı ONS İncek Residence projesi, “Future Residential” kategorisinde Katar’dan Avustralya’ya ABD’den Hong Kong’a birçok projenin arasında Türkiye’yi temsil ederek finalde yarışacak.


Toplam 992 konuttan oluşan ONS İncek Residence projesi, solo yaşam konseptine uygun çözümler geliştirilerek oluşturuldu. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yer aldığı proje, üç bloktan oluşuyor. Alışveriş merkezinden, fitness’a; residence hizmetlerinden akıllı ev konseptine kadar birçok alanda VIP hizmet anlayışıyla konut sahiplerinin yaşam standardına prestij katıyor. Lokasyonu itibariyle merkeze yakınlığı ile dikkat çeken proje, benzerlerinin aksine maksimum konut kullanımı ile dikkat çeken projelerin başında yer alıyor.


Bu sene yedincisi düzenlenen, son üç senedir de Singapur'da gerçekleştirilen Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri'ne 50'nin üzerinde ülkeden çok sayıda proje başvurdu. Finale kalan projeler, festival süresince 27 alt kategoride, aralarında Richard Rogers, Rocco Yim, Enric Ruiz Geli, Julie Eizenberg ve Peter Rich gibi mimarlık dünyası için önemli isimlerinin olduğu jüri karşısında yarışacaklar. Jürinin seçtiği kategori birincileri, festivalin son gününde Dünyanın En İyi Yapısı / Projesi Ödülü için yarışacak. Büyük ödül 3 Ekim 2014 tarihinde açıklanmış olacak.