08 / 05 / 2024

Ons İncek Konutları ne zaman teslim edilecek?

 Ons İncek Konutları ne zaman teslim edilecek?

Ankara'da Ons İncek Residence projesinde 1+1, 2+1, 3+1 tipinde daireler yer alıyor. Ons İncek Konutları ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor...


39 bin 168 metrekare arsa alanına sahip olan Ons İncek Residence projesi Ons İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçiriliyor. Ons İncek Konutları ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.


41, 43, 45 katlı 3 blok halinde yükselen Ons İncek Residence projesinde 992 adet konut bulunuyor. Ons İncek Residence Konutları'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks tipinde dairler yer alıyor. 


Ons İncek Konutları ne zaman teslim edilecek?


Ons İncek Konutları ne zaman teslim edilecek? sorusuna yanıt olarak 2016 yılının Haziran ayı cevabı veriliyor. Ons İncek Residence projesini Yazgan Tasarım Mimarlık tasarladı.


Ankara Ons İncek Residence projesinde yer alan dairelerin alanları 71 metrekare ile 189 metrekare arasında değişiyor. Projede ayrıca sauna, kreş, market, Türk hamamı, tenis kortu, voleybol sahası, süs havuzu ve kapalı yüzme havuzu yer alıyor. 


Ons İncek Residence iletişim bilgisi:

Telefon: 444 667 4

Web: http://onsincek.com/tr

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com