23 / 04 / 2024

Nihat dönmez kimdir

Site yönetimi kurul oylamalarında 'yeter sayısı' ne anlama geliyor?

Prensip olarak; kat malikleri kurulu, kat maliklerinin sayı ve arsa payı bakımından yarısından fazlasıyla toplanır ve oy çokluğu ile karar verir.

İşte site yönetimi toplantılarında oya katılım detayları!

Site Yönetimlerinde ilk veya ikinci toplantı açılış şartları yerine geldikten sonra başlayan kat malikleri/temsilciler kurulu toplantılarında, gündemdeki konuların görüşülmesinden sonra o konuyla ilgili olarak oylama yapmak suretiyle karar alınır.

Site kurallarına uyulmazsa ne olur?

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez 'malikin çekilmezlik hali ve mülkiyetin devri mecburiyeti' konusunu kaleme aldı. Peki Site kurallarına uyulmazsa ne olur? İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Sitelerde yönetimin denetlenmesi nasıl olur?

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez ' Sitelerde yönetimin denetlenmesi ' konusunu kaleme aldı. Peki Site yönetimi nasıl denetlenir? İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Site aidatı harfiyatla birlikte belli olur!

Sitelerde aidatlar, site yönetimi kurulması ile belli olur... Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez 'site yönetiminin kurulması ve aidatın belirlenmesi' konusunu kaleme aldı..

Site aidatını etkileyen değişkenler nelerdir?

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez 'sitelerde aidat miktarını etkileyen değişkenler' konusunu kaleme aldı... Peki sitelerde aidat miktarını etkileyen değişkenler nelerdir?

Konut sitelerini kimler yönetir?

Bu tanımdaki süreci, yani siteleri kimler yönetir?, Sanıldığının aksine siteler yönetilmeye uygun olmayan organizasyonlardır, yönetici veya yönetim kurulları siteye ancak hizmet edebilir: Çok net olan; “Siteleri “mevzuat-lar” yönetir.”