26 / 04 / 2024

Müteahhitler Federasyonu Başkanı kim

Bayraklı'da imar planı revizyonuna tam destek!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ,, Bayraklı Belediyesi tarafından yürütülen imar plan revizyonu ile ilgili federasyon üyelerine bilgi verdi.

Çiğli Belediyesi ile müteahhitler iş birliği yapacak!

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, Başkan Yardımcısı İsmail Kahraman ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Nasır, "Çiğli’nin daha modern ve güzel bir görüntüye kavuşması için yapılacaklar konusunda Çiğli Belediyesi ile işbirliği yapmak istiyoruz." dedi.

İzmirli müteahhitler kentsel dönüşümde aktif rol oynamak istiyor!

İzmir'deki 12 ilçenin Müteahhit ve İş adamları Dernekleri Başkanları ile birlikte belediye başkanlarını ziyaret ettiklerini kaydeden Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, amaçlarının oluşturdukları güç birliği sayesinde kurumsal bir yapıda hareket ederek daha hızlı ve akılcı çözümler yaratmak olduğunu vurguladı.

Bizden sonraki nesillere yaşanabilir bir İzmir bırakmak istiyoruz!

MÜTEAHHİTLER Federasyonu Başkanı Necip Nasır önderliğinde Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ı makamında ziyaret eden MÜFED üyeleri, başta kentsel dönüşüm ve binalardaki çıkma düzenlemesiyle ilgili sorunları gündeme getirdi.

Necip Nasır: Yeni arsa üretilmezse inşaat sektörü büyümez!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, seçimden sonra yeni arsa üretimi ve kentsel dönüşüme öncelik verilmesini istedi, "Dönüşümün hız kazanacağını düşünüyorum" Yeni arsa üretilmezse inşaat sektörü büyümez dedi...