29 / 04 / 2024

MIPIM katılımcıları

MIPIM Fuarı'na Türk mimarlık şirketleri damgasını vurdu!

MIPIM fuar alanı bu kez uluslararası gayrimenkul yatırımcılarını ağırlıyor. Gelecekteki şehirlerin vizyonlarını belirleyen projelerin sergilendiği dünyaca ünlü MIPIM Fuarı ’na Türk mimarlık şirketleri damgasını vurdu.

MIPIM'e 90 ülke katıldı!

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar ve Başbakanlık Yatırım Ajansı Başkanı İlker Aycı yabancı fonların İstanbul'da yeni projeler geliştirmek için talepte bulunduğunu açıkladı. Fuarda yapılacak görüşmelerde işbirlikleri geliştirilecek.

MIPIM’in 25. yılında açılış gecesi Nef sponsorluğunda gerçekleşti!

Gayrimenkul sektörünün ilgiyle takip ettiği dünyanın en büyük buluşma noktalarından biri olan MIPIM’in 25. yıl açılış gecesi uluslararası standartlarda özgün projeler tasarlayan Nef sponsorluğunda gerçekleştirildi.

Bak Yapı MIPIM Gayrimenkul Fuarı'na katlıyor!

İstanbul Esenyurt'ta İstanbul Prestij Park, Bursa'da ise Bursa Prestij Modern isimli gayrimenkul projelerini hayata geçiren Bak Yapı Türkiye'nin onur konuğu ilan edildiği MIPIM Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor.

MIPIM Fuarı bugün açılıyor!

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan Mipim bugün kapılarını açıyor. Türkiye fuara, Brezilya ve Rusya ile birlikte “Onur Ülke” olarak katılıyor