26 / 04 / 2024

MIPIM fuarı

Antalya projeleri Mıpım'de tanıtılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini "İnvest Antalya" sloganıyla dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'te dünya vitrinine çıkardı. Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'yı ve dev projelerini tanıttığı stant ziyaretçi akınına uğruyor.

Gaziosmanpaşa'nın dönüşüm planı MIPIM'de açıklandı!

Fransa’nın Cannes şehrinde kapılarını yirmi altıncı kez dünyaya açan en büyük gayrimenkul ve yatırım fuarı olan MIPIM’de İstanbul maketi yapılan basın toplantısı ile görücüye çıktı.

2015 MIPIM Fuarı'nda Türkiye'deki şehirler tanıtılacak!

FRANSA’nın Cannes kentinde gerçekleşecek MIPIM Gayrimenkul Fuarı 10-13 Mart tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açacak. Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren yatırımcıların buluştuğu fuarda bu yıl şehirler de tanıtılacak. Fuarda Türkiye’den, İstanbul , Ankara, Antalya ve Balıkesir olmak üzere pek çok şehir, vitrinlerindeki en son projelerini tanıtacak.

MIPIM Fuarı'na Türk mimarlık şirketleri damgasını vurdu!

MIPIM fuar alanı bu kez uluslararası gayrimenkul yatırımcılarını ağırlıyor. Gelecekteki şehirlerin vizyonlarını belirleyen projelerin sergilendiği dünyaca ünlü MIPIM Fuarı ’na Türk mimarlık şirketleri damgasını vurdu.

Bak Yapı MIPIM Gayrimenkul Fuarı'na katlıyor!

İstanbul Esenyurt'ta İstanbul Prestij Park, Bursa'da ise Bursa Prestij Modern isimli gayrimenkul projelerini hayata geçiren Bak Yapı Türkiye'nin onur konuğu ilan edildiği MIPIM Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor.

MIPIM Fuarı bugün açılıyor!

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan Mipim bugün kapılarını açıyor. Türkiye fuara, Brezilya ve Rusya ile birlikte “Onur Ülke” olarak katılıyor

MIPIM'e Türkiye 2. defa onur ülke olarak katılıyor!

Bu yıl Cannes'da 25,'si gerçekleştirilen dünyanın en büyük emlak fuarı MIPIM'e Türkiye 2. defa onur ülke olarak katılırken fuara İstanbul Fuar Merkezi ve kentsel dönüşümün damga vurması bekleniyor...

Mar Yapı TRI-G projesi MIPIM'de kendi kategorisinde birinci oldu!

Dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarı MİPİM ve Architectural Review Dergisi’nin düzenlediği Future Awards 2013’te ödüller sahiplerini buldu. Türk firmalarının 3 kategoride ödüle layık görüldüğü yarışmada Suyabatmaz Demirel Mimarlık tarafından Mar Yapı için tasarlanan Basın Ekspres aksındaki TRI G projesi, kendi kategorisinde birincilik ödülünü aldı...