29 / 03 / 2024

Melih Gökçek kimdir

Kanal Ankara projesi askıya çıktı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, 30 Mart seçimlerinde vaadettiği, İmrahor Vadisi’nden Mogan Gölü’ne kadar uzanan geniş alanda yapılacak olan ve vadi üzerinde turizm ve ticaret kullanımı ağırlıklı yapılaşmayı öngören ‘Kanal Ankara’ projesinin Nazım İmar Planı askıya çıktı.

Gökçek'ten düşük gelirliye konut sözü!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, katıldığı bir televizyon programında soruları yanıtladı. Ankara’da bir bölgeye dar gelirli vatandaşlar için 150 bin konut yapacaklarını anlatan Gökçek, şunları söyledi:

Esertepe Parkı'na dev seyir tepesi kurulacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’e dev bir park daha kazandırıyor. Keçiören’in Esertepe Mahallesi’nde 174 bin metrekare alan üzerinde yapımı devam eden park, bitme aşamasına geldi.

Alternatif içme suyu hattı için 68 bin metre boru döşendi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından, Başkent'in içme suyu ihtiyacını karşılayan ana iletim hatlarını yenileme ve alternatif hattın döşenmesine devam ediliyor.

Melih Gökçek: Ağustosa kadar 3.504 konutu teslim edeceğiz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Büyükşehir Belediyesi tarafından başkentin dört bir yanında açılan dev rekreasyon alanlarının açılış konuşmasında 'Ağustosa kadar 3 bin 504 konutu da teslim edeceğiz' dedi.

Melih Gökçek: Ankara'nın 5 girişinde 5 ayrı kapı olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek o projeyi twitter'da paylaştı. Ankara'nın Eskişehir, Konya, İstanbul, Samsun ve Esenboğa yollarında yapımı devam eden 5 girişinde 5 ayrı kapı olacak...

Ankara Şentepe Yenimahalle teleferiği Mart ayında açılacak!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi yeni bir baharda toplu taşıma amaçlı ilk teleferik ile tanışacak. Büyükşehir Belediyesi, Şentepe’yi Yenimahalle merkeze bağlayacak teleferik projesinin ilk etabını hızlı bir şekilde sürdürüyor...

Melih Gökçek, Keçiören Metrosu 2014'te seferlere başlayacak!

Twitter takipçileri ile bir araya gelen Başkan Melih Gökçek, yaptığı projeler hakkında bilgi verdi. ODTÜ arazisinden geçecek yolun aralık ayı içinde biteceğini söyledi. Gökçek, Keçiören Metrosu'nun 2014'te seferlere başlayacağını belirtti...