25 / 04 / 2024

Mehmet özhaseki

Şüphe duyulan bin 148 taşınmazın tapu işlemi durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, merkezi ve bölge müdürlüğü merkezlerinde üzerinde şüphe duyulan kişilere ait bin 148 adet taşınmaz işlemi tamamen durduruldu.

Mehmet Özhaseki: 15 yıl içinde 7.5 milyon yapı dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerel ve Bölgesel Medya Buluşması etkinliğine davetliydi. Etkinlikte konuşan Özhaseki, ''Hedefimiz önümüzdeki 15 yıl içinde 7.5 milyon dayanıksız, sağlıksız, kimliksiz yapıyı dönüştürmek'' dedi.

Kayseri'de TOKİ Mimarsinan bölgesinde yaptırılan Gençlik Merkezi yakında açılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi geleceğimiz olan gençlere yönelik Türkiye'ye örnek olabilecek bir sosyal faaliyete daha imzasını atıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Mimarsinan TOKİ bölgesinde yaptırılan Gençlik Merkezi kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacak.

Mehmet Özhaseki Kayseri'nin projelerini açıkladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri’yi dünya şehirleriyle yarıştıracak projelerini açıkladı. Şehr-i Derya, Sahabiye, Yeni Meydan ve Hava İkmal Şehir Parkı projeleri ile Kayseri’yi dünya ligine taşıyacak projelere start verildi.

Mehmet Özhaseki: Kayseri'nin 40-50 yıllık yerleşim yerlerinde yeni dönüşüm başlamak zorunda!

Mimarlar Odası yönetiminin ziyaretinde kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'nin 40-50 yıllık yerleşim yerlerinde yeni dönüşümün başlamak durumunda olduğunu söyledi...