28 / 03 / 2024

Kayseri'de TOKİ Mimarsinan bölgesinde yaptırılan Gençlik Merkezi yakında açılacak!

Kayseri'de TOKİ Mimarsinan bölgesinde yaptırılan Gençlik Merkezi yakında açılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi geleceğimiz olan gençlere yönelik Türkiye'ye örnek olabilecek bir sosyal faaliyete daha imzasını atıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Mimarsinan TOKİ bölgesinde yaptırılan Gençlik Merkezi kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacak.


Kayseri Büyükşehir Belediyesi geleceğimiz olan gençlere yönelik Türkiye'ye örnek olabilecek bir sosyal faaliyete daha imzasını atıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Mimarsinan  TOKİ  bölgesinde yaptırılan Gençlik Merkezi kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacak. Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) Genel Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu, her türlü kültürel ve eğitsel çalışmaların yapılabileceği Gençlik Merkezinin çok yakında açılacağını belirtti. 


Büyükşehir Belediyesi, gençliğin pek çok ihtiyacını karşılayabilecek olan yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Kayserinin farklı bölgelerine kurulacak olan Gençlik Merkezlerinin ilki Mimarsinan TOKİ bölgesinde açılacak. Gençlik Merkezi'ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) Genel Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal alanlarda Türkiye'ye örnek olacak çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini ve geçirmeye de devam ettiklerini söyledi. Bu projelerden biri olan Gençlik Merkezini çok yakında hizmete açacaklarını dile getiren Tuzcuoğlu, "Kayserili hemşehrilerimiz bundan önce olduğu gibi bugünden sonra da kıymetli çalışmalarımızı görmeye, izlemeye, bu projelerin tek tek hayata geçtiğini takip etmeye devam edecekler. Gençlik Merkezimizi; İldem, Beyazşehir, Toki bölgesinde ve yaklaşık 4 bin metrekare alanda gençlerimizin hizmetine sunmuş olacağız. İçinde konferans ve sinema salonlarının olduğu, kafeteryası bulunan, modern bir kütüphanesi olan, gençlerin dinlenebilecekleri, eğlenebilecekleri mekanların bulunduğu, ders çalışılabilecek etüt merkezlerinin yer aldığı Gençlik Merkezinde kültürel ve eğitsel çalışmalar yapılabilecek. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki'nin öncülüğünde, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize bu güzel hizmeti çok yakında sunmuş olacağız" dedi. 



Deniz Postası Gazetesi



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, TOKİ Kayseri kura, Yeni konut projeleri