25 / 04 / 2024

Manisa toki konutları

TOKİ, Manisa'da 3.450 konut inşa edecek!

Bayramda Manisalının gündeminin TOKİ olduğuna dikkat çeken Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Çok önemli bir adım attık. En kısa sürede projeyi hayata geçireceğiz" dedi. Konut sıkıntısının Manisa'da kiraların yükselmesine, arsa ve konut fiyatlarının ciddi oranda artmasına neden olduğuna vurgu yaptı.

Yunusemre Belediyesi'nden Manisa'ya toplu konut müjdesi!

TOKİ’nin ilçeye yapacağı yatırım maliyetinin yaklaşık 400 milyon TL olacağına dikkat çeken Çerçi, konutların düşük ve orta gelirli vatandaşlara hitap edeceği gibi özgün projelerin de ilk defa Manisa’da uygulanacağını belirtti. Çerçi, “TOKİ’yle anlaştık. En yakın zamanda talepler alınacak. Manisa’da konut sorunu büyük ölçüde çözüme kavuşacak. Bu gelişme Manisalılara bayram hediyemiz olsun” dedi.

TOKİ Soma'da 104 konut sahiplerini buldu!

Soma'da 104 konut sahiplerini buldu. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Turgutalp Belediyesi'nin işbirliği ile Turgutalp Altıntepe mevkiinde yapımı tamamlanan 104 konut için kura çekimi gerçekleştirildi.

Manisa Kula Alt Gelir Grubu Konut Projesi'nde 244 lira taksitle 2+1!

TOKİ Manisa Kula projesinde alt gelir grubu projesi kapsamında inşa edilen evler 74 metrekare alana sahip ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı