05 / 05 / 2024

Mai rezidans satılık

Mai Rezidans fiyat!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yer alıyor. İki bloktan meydana gelen projede ilk bloktaki dairelerin bu ay teslim edilmesi planlanıyor. Peki Mai Rezidans fiyat listesi nasıl?

Mai Rezidans fiyatları!

2 bloktan meydana gelen Mai Rezidans projesi 34 ve 14 katlı olarak yükseliyor. Fer Yapı tarafından hayata geçirilen projede peşinatsız ara ödemesiz ödemeler yapılıyor. Peki Mai Rezidans fiyatları ne kadar?

Mai Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen proje 14 ve 35 katlı olmak üzere 2 blok halinde yükseliyor. Peki Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Mai Rezidans ne zaman teslim?

Mai Rezidans Kartal!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen proje 35 ve 14 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Yüzde 1 KDV uygulanan Mai Rezidans Kartal projesi Fer Yapı imzası taşıyor.

Mai Rezidans kampanyası için son 22 gün!

3 bin 500 TL peşin ödemeyle ev sahibi olma imkanı sunan proje Adalar manzarasına hakim. 35 ve 14 katlı 2 blok halinde hayata geçirilen Mai Rezidans kampanyası için son 22 gün.

Mai Residence'ta 267 bin TL'ye 1+1!

Fer Yapı imzası ile İstanbul Kartal'de 2 blok halinde yükselen Mai Residence'ta daire satışları 267 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile devam ediyor...