21 / 05 / 2024

Mai Rezidans fiyatları!

Mai Rezidans fiyatları!

2 bloktan meydana gelen Mai Rezidans projesi 34 ve 14 katlı olarak yükseliyor. Fer Yapı tarafından hayata geçirilen projede peşinatsız ara ödemesiz ödemeler yapılıyor. Peki Mai Rezidans fiyatları ne kadar?


Mai Residence da ev sahibi olmak isteyenler için ‘Yok Artık’ dedirten bir kampanya başlattı. Mai Rezidans fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projeden kısa bahsedelim. 


Fer Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen projede ödemelere 1 yıl sonra başlanıyor. Ayrıca Mai Rezidans projesinde ara ödeme ve peşinat tutarı yok.


İlk etap teslimlerinin 2015 yılının Mart ayında ikini etap teslimlerinin 7 ay sonra Eylül'de gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Mai Rezidans fiyatları....


Mai Rezidans fiyatları!

1+1 daireler 298 bin TL’den

2+1 daireler 325 bin TL’den başlangıç gösteriyor üstelik yüzde 1 KDV avantajı ile.


Kampanya kapsamında projede yüzde 25 oranındaki peşinat Mart 2016’da ödeniyor ve aylık sabit taksit ödemeleri de yine Mart 2016’da başlıyor.


Mai Rezidans projesi konum olarak; sahil yoluna ve TEM bağlantı yoluna 3 dakika, Yakacık ve Kartal metro durağına yürüme mesafesinde ve Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Mai Rezidans nerede?

Mai Rezidans adres: Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi No: 102, 34873 Kartal / İstanbul


Mai Rezidans iletişim

Tel:444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com