15 / 05 / 2024

Mai Rezidans fiyat!

Mai Rezidans fiyat!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yer alıyor. İki bloktan meydana gelen projede ilk bloktaki dairelerin bu ay teslim edilmesi planlanıyor. Peki Mai Rezidans fiyat listesi nasıl?


Mai Rezidans fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. Daire seçeneklerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede ikinci bloktaki dairelerin 2015 Eylül'de ilk bloktaki dairelerin ise bu ay içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.


Mai Rezidans projesinde ödeme planı kapsamında peşinatsız, ara ödemesiz daire sahibi olunuyor. Ayrıca projede yüzde 1 peşinat verildiğinde yüzde 24 'lük kısım teslimde, yüzde 75 'lik kısım ise banka kredili olarak 1 yıl sonra ödeniyor. 


Lokasyon olarak Mai Rezidans projesi; Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika, sahil yoluna ve TEM bağlantı yoluna 3 dakika,  Yakacık ve Kartal metro durağına ise yürüme mesafesinde bulunuyor. 


Fer Yapı imzası taşıyan projede ortak kullanım alanları arasında projede Back-Up Concierge hizmetleri, depo alanları, VIP Lounge, her katta kat bahçesi, çok amaçlı salon, hobi alanları, fitness salonu, sinema odası, mini müzik stüdyosu, kafeler, mağazalar, havuz ve çocuk oyun alanları yer alıyor. 


Mai Rezidans fiyat!

1 oda 1 salon daireler 350 bin TL, 

2 oda 1 salon daireler 390 bin TL, 

3 oda 1  salon daireler ise 620 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Mai Residence iletişim

Telefon numarası: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com