13 / 05 / 2024

Mai Residence ne zaman teslim?

Mai Residence ne zaman teslim?

Yüzde 1 peşin verildiğinde yüzde 24'lük kısım teslimde ödeniyor. Yüzde 75'lik kısım ise banka kredisiyle 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor. Peki Mai Residence ne zaman teslim?


Mai Residence ne zaman teslim? sorusuna cevap vermeden önce projenin detaylarına değinelim. Fer Yapı tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


İstanbul Anadolu Yakası' nda Kartal bölgesinde inşa edilen proje konum olarak sahil yoluna ve TEM bağlantı yoluna 3 dakika, Yakacık ve Kartal metro durağına yürüme mesafesinde, Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Ödeme koşulları kapsamında projede peşinatsız, ara ödemesiz daire sahibi olurken, yüzde 1 peşin ödeme yapıldığında yüzde 24 'lük bedel teslim zamanında, yüzde 75 'lik bedel banka kredili olarak 1 yıl sonra ödenmeye başlıyor. 


Mai Residence ne zaman teslim?

İlk bloktaki dairelerin bu ay ikinci bloktaki dairelerin ise Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Sosyal donatıları arasında projede VIP Lounge, her katta kat bahçesi, çok amaçlı salon, hobi alanları, mini müzik stüdyosu, kafeler, mağazalar, havuz, çocuk oyun alanları, fitness salonu, sinema odası, Back-Up Concierge hizmetleri ve depo alanları mevcut. 


Mai Rezidans fiyat listesi:

1 oda 1 salon daireler 350 bin TL, 

2 oda 1 salon daireler 390 bin TL, 

3 oda 1  salon daireler ise 620 bin TL'den başlıyor.


Mai Residence iletişim

Telefon numarası: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com