26 / 04 / 2024

Konut projeleri

İşte uygun ödemeli 10 konut projesi!

Posta Gazetesi yazarı olan Bülent Yoldaş, yeni yıla yeni evinde girmek isteyenler için avantajlı fiyat ve ödeme koşullarının devam ettiği 10 projeyi mercek altına aldı. İşte sonuçlar...

Yeni yapılan konut projeleri trafiği nasıl etkiliyor?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, trafik sorununun en önemli problemlerden biri olduğunu ve bu alanda önemli projeler hayata geçirdiklerini söyledi.

Yeni Tüketici Kanunu ruhsatsız projelerde ev satışını yasakladı!

28 MAYIS’ta yürürlüğe giren Yeni Tüketici Kanunu, konutzede oluşmasını engellemek için ruhsat almayan projelerde satışı yasakladı. Ancak bazı inşaat firmaları yasağı delmenin yolunu senetli satışta buldu.

Mert Yıldızhan: Dövizler konuta dönmeye başladı!

Döviz fiyatlarının Türk Lirası karşısında artarak rekor üstüne rekor kırması yatırımcının yönünü değiştirdi. Birikimini döviz olarak değerlendiren yatırımcı, kurdaki bu yükselişi kazanca dönüştürmek isterken, parasını konuta yatırmaya başladı.

Barış Dumankaya: 2014'te 500 milyon liralık yatırım yapacağız!

Barış Dumankaya 2014'te 500 milyon liralık yatırım gerçekleştireceklerini söyledi Bir yandan proje teslimi yapan, bir yandan inşaatı devam eden projeleri bulunan Dumankaya inşaat bir diğer yandan da yeni konut projelerine odaklandı...