28 / 03 / 2024

Konut kredi faizleri düştü mü

Üç banka konut kredi faiz oranını düşürdü!

Kredi faiz oranları Ocak ayında da tüm hızıyla düşmeye devam ediyor. Ocak ayı sonunda üç banka daha konut kredisi faiz indirimi gerçekleştirdi. Konut için en uygun kredi faiz oranları ne kadar oldu?

Konut kredi faizleri yüzde 0.99'a indi!

Ziraat Bankası kredi faiz oranlarını düşürdü. 500 bin liraya kadar 180 ay vadeli konut kredisi faizleri yüzde 0.99 olarak belirlendi...

Konut kredisi faizleri 1.50'ye geriledi!

Haziran ayında ilk kez Ziraat Bankası’nın devreye soktuğu enflasyona endeksli konut kredisi, enflasyondaki düşüşle birlikte 25 puana geriledi. Faiz oranı yüzde 1.50’ye kadar düştü.

Konut kredi faizleri 1,68’e indi!

Ziraat Bankası da konut kredisi faiz oranlarında indirime gitti. Ziraat güncel olarak yüzde 1.68 oranla konut kredisi faiz oranı kullandırıyor.

Konut kredi faizlerinin inmesi bekleniyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yaptığı açıklamaya göre yıl sonuna kadar tapu harç oranı yüzde 4 yerine yüzde 3, KDV ise yüzde 18 yerine yüzde 8 olarak alınacak.

Konut kredi faizlerinde son durum!

Konut kredisi faizlerini yüzde 1.30'lu seviyelerden yüzde 0.98'e çeken kamu bankaları bu kampanyayı hafta başında bitirmeye karar verdi.

Konut kredi faizleri yüzde 1'in altına indi!

Merkez Bankası'nın faiz indiriminin ardından bazı bankalar harekete geçti. Konut kredi faizleri yüzde 1'in altına indi. Tüketicinin 100 bin TL'lik kredide 120 ay vadede ödeyeceği faiz yükü 3 bin 323 TL azaldı...