19 / 04 / 2024

Kocaeli

Kocaeli otoyol bağlantı yolu projesi ile trafik sorunu çözülecek!

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ilçe genelinde çeşitli temaslarda bulunup, projeleri yerinde inceledi.

Kandıra'nın imar sıkıntısı bitecek!

Kandıra Belediyesi Meclisi'nin şubat ayı oturumu yedi gündem maddesiyle gerçekleştirildi. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken'in il dışında bir toplantıda olması nedeniyle katılamadığı meclisi Belediye Meclis Başkan Vekili İrfan Kurt'un da katılamaması nedeniyle Belediye Meclis Üyesi Gökalp Çobanoğlu yönetti.

Symbol AVM’nin içinde Hampton By Hilton ile Medical Park yer alacak!

Symbol AVM’nin içinde Hampton By Hilton ile Medical Park yer alacak. Symbol AVM’nin içinde yer alacak Hilton oteli Türkiye’deki zincirin 50’inci halkası olması ile de dikkat çekiyor.

Kocaeli’de her yıl 10 bin konuta ihtiyaç var!

UPAD 2014 1.Uluslararası Kentsel Planlama - Mimarlık - Tasarım Kongresi, birbirinden ilginç sunumlar, alanlarında ünlü akademisyenler ve mimarların görüşlerini aktardığı bir organizasyon olarak geride kaldı.

Kocaeli eskiyor, kentsel dönüşüm şart!

Kocaeli Üniversitesi ( KOÜ ) Mimarlık ve Tasarım Faküitesi'nin yaklaşık 10 aydır hazırlandığı Uluslararası Kentsel Planlama-MimarlıkTasarım Kongresi ( UPAD2014 ) KOÜ Baki Komsuoğlu Kongre Merkezi'nde başladı.

Kocaeli Yuvacık Evleri’nde 59 bin 900 liraya 2+1!

Kent Konut A.Ş. tarafından Kocaeli’nde alt gelir grubuna özel yapılan Yuvacık Yakamoz Evleri’nde minimum fiyat 52 bin 900 liradan başlıyor