28 / 04 / 2024

Kira gelir vergisinden indirilecek giderler

Kira vergisinden düşülen giderler 2015!

Taşınmaz malların kiraya verilmesinden elde edilen kira gelirleri için ödenen kira gelir vergisinde bazı giderler düşülebiliyor. İşte kira vergisinden düşülen giderler 2015..

Kira gelir vergisinden indirilecek giderler 2015!

Kira gelir vergisini, bir önceki yıl içerisinde gayrimenkulünü kiraya veren ve belirlenen istisna bedelinden yüksek oranda gelir elde edenler ödemekle mükellef oluyor.Peki kira gelir vergisinden indirilecek giderler nelerdir? İşte kira gelir vergisinden indirilecek giderler 2015..

Kira gelir vergisi indirimi 2015!

Mesken ve işyeri gibi gayrimenkullerden kira geliri elde eden kimselerin vergi ödemesi gerekiyor.Kira gelir vergisinde bazı indirimler de bulunuyor.İşte kira gelir vergisi indirimi 2015..

Kira gelir vergisi indirimleri 2015!

Kira gelir vergisinde gerçek gider yönteminin seçilmesi halinde bazı giderler vergiden indirilebiliyor.İşte kira gelir vergisi indirimleri 2015..

Kira gelir vergisinden neler düşülür?

Kira gelir vergisinde gerçek ve götürü gider yöntemlerinden biri seçilerek vergi bedeli belirleniyor.Gerçek gider yöneteminde bazı tutarlar düşürülüyor.Peki kira gelir vergisinden neler düşülür?

Kira gelir vergisinden indirilecek giderler nelerdir?

Gelir Vergisi Kanununa göre taşınmazlarından kira elden edenler için vergi ödemesi yapılması gerekiyor.Peki kira gelir vergisinden neler düşülür?Kira gelir vergisinden indirilecek giderler nelerdir?