28 / 04 / 2024

Kira gelir vergisi beyanname verme zamanı

Kira beyanname verme süresi 2016!

Konutunu, işyerini kiraya veren mal sahiplerinin bir sene boyunca elde ettiği kira geliri için beyanname vererek vergi ödemeleri gerekiyor. Peki, kira gelir vergisi beyannamesi 2016 ne zaman verilir? İşte kira beyanname verme süresi 2016...

Kira gelir vergisi beyannamesi 2015 ne zaman verilir?

Kira bеyannamеsi kira geliri elde eden taşınmaz sahibi tarafından yılın belli bir zaman diliminde yıllık olarak veriliyor.Peki kira gelir vergisi beyannamesi 2015 ne zaman verilir?

Kira gelir vergisi beyannamesi 2015 hangi ayda verilir?

Gelir Vergisi Kanununa göre kira gelir vergisi beyannamesinin kira geliri elde edenler tarafından verilmesi gerekiyor.Peki kira gelir vergisi beyannamesi 2015 hangi ayda verilir?

Kira gelir vergisi beyanı nasıl yapılır?

Gelir Vergisi Kanununa göre,taşınmaz kiralamalarından elde edilen gelirler vergiye tabi tutuluyor. Elde edilen gelirin istisna tutarını aşması halinde vergi için beyanda bulunulması gerekiyor. Peki kira gelir vergisi beyanı nasıl yapılır?

Kira gelir vergisi beyanname verme süresi!

2014 yılı içerisinde mesken,işyerini kiraya veren taşınmaz sahiplerinin,2015 yılında kira gelir vergilerini ödemeleri gerekiyor.Peki kira gelir vergisi için beyanname ne zaman verilir?İşte kira gelir vergisi beyanname verme süresi..