24 / 04 / 2024

Kira beyannamesi ne zaman verilir

Kira beyannamesi ne zaman son?

Taşınmaz malların kiralanmasından elde edilen gelirler için kira gelir vergisi beyannamesi veriliyor ve vergi ödemesi yapılıyor.1 Mart itibari ile başlayan kira beyannamesi ne zaman son?

Kira beyannamesi verme süreleri!

Taşınmaz kiralamaları için belirlenen istisna bedelinden yüksek gelir elde edenlerin beyanname vermeleri gerekiyor. Peki kira beyannamesi ne zaman verilir?İşte kira beyannamesi verme süreleri..

2015 kira beyannamesi ne zaman verilir?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince kira geliri elde eden kimseler belli koşullarda vergiye tabi tutuluyor.Vergiye tabi tutuşan kişilerin belirlenen zamanlarda beyanname vermesi gerekiyor.2015 kira beyannamesi ne zaman verilir?

Kira beyannamesinde son gün 25 Mart!

Kira gelir vergisi mükellefleri vergi dairesine gitmeden, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın internet sitesini kullanarak "Önceden Hazırlanmış Kira Beyanname Sistemi" ile yıllık beyannamelerini verebiliyor.1 Mart itibariyle başlayan kira beyannamesinde son gün 25 Mart..

Kira beyannamesi verme zamanı 2015!

Gerçek kişilerin 2014 yılında elde ettiği gelir unsurlarına ilişkin kazanç ve iratlar için 2015 yılında kira beyannamesinin verilmesi gerekiyor.Peki kira beyannamesi ne zaman verilir?İşte kira beyannamesi verme zamanı 2015..

İşte 8 soruda kira beyannamesi detayları!

Kira gelirlerinin beyanına ilişkin yeni sistem, mükelleflere elde ettikleri kira gelirlerinden vergi idaresinin haberdar olduğunu bildirerek, idare tarafından hazırlanan taslak beyanların mükellefler tarafından kontrolü ve düzeltimi sonrası onaylanmasını ifade ediyor. İşte 8 soruda kira beyannamesi...

Kira beyannamesi 2015!

Kira gelir vergisi için her sene istisna tutarı belirleniyor ve bu istisna tutarını aşan kişilerin belirlenen zamanda beyanname vermesi ve vergi ödemesini yapması gerekiyor.İşte kira beyannamesi 2015..

Evi kirada olup da gelir elde edenler için beyanname süresi başladı!

Evi kirada olup da gelir elde edenler için beyanname süresi başlıyor. Beyanname vermeyene 5 kat ceza gelirken, yıllık 3 bin 200 liradan az geliri olanlar vergiden muaf tutuluyor...